fbpx

Sensommervibes og klar til udendørs aktiviteter

/Reklame for Hunkemöller/

De sidste mange uger har jeg været græsenke tirsdag aften. Så står der ‘mig tid’ allerøverst på min liste et par timer. Mig tid er alt fra at gå mig en tur, smide mig på sofaen for at se ‘Mogensen & Kristiansen’ på TV2 News, til at nørde med min blog og/eller surfe og shoppe på nettet. I tirsdags blev det mest til surfing og shopping på nettet. Planen var enkel og opgaven let at gå til: jeg mangler en badekåbe og en sportsbh. Så jeg var bl.a. en tur forbi webshoppen hos Hunkemöller. De har nemlig en masse andre lækre styles som nattøj, homewear og badetøj udover deres kendte lingeri.

Ham den søde er nemlig kommet med i en motorcykelbande, der gi’r den gas tirsdag aften. En ‘bande’ hvor en flok 50+ gutter med hang til MC kørsel mødes et bestemt sted på Fyn og så cruiser de rundt et par timer og sparker dæk. Jeg tirsdagshygger på havnekajen og får en glad kæreste hjem, så det er ren win win. Og ind i mellem laver jeg seriøs træning af mit shoppe-gen.

Sensommervibes og klar til udendørs aktiviteter

Jeg har længe egentlig gerne ville have en badekåbe. Men jeg har ikke kunnet finde en enkel og klassik model, der ikke er for voldsom. Vi bor jo omkring 100 meter fra Odense havnebad og det er jo ret smart at kunne skifte til badetøj hjemmefra. Men nogen gange er det lidt køligt bare at rende derop i badetøj. Så kunne det jo være lidt fikst med en badekåbe!

Odense havnebad
Odense havnebad

Nå, men da jeg så sad og surfede på hjemmesiden fandt jeg denne her skønne lyserøde badekåbe. Men når man så finder noget man ka’ li’, så skal man stoppe med at surfe og kigge. Men gjorde jeg det? Næh da, jeg scrollede da videre og fandt det her lækre velour hoodiesæt. Så nu skal jeg lige i tænkeboks om det er det bliver den lyserøde badekåbe eller den blå velour, der lander her på havnekajen 😉 Nu var det jo godt nok en badekåbe jeg er på udkig efter, men hvilken en af de 2 er du mest til?

min nye lyerøde badekåbe kan du købe på Hunkemøller's hjemmeside
min nye lyerøde badekåbe kan du købe på Hunkemøller’s hjemmeside

Undendørs sport

Min skønne klangmassør Marianne begyndte, i juni tror jeg, at lave nogle klangyoga sessioner i sin have. Jeg har desværre ikke haft mulighed for at være med i juni og juli. Men det skal helt sikkert prøves. Og når jeg står med rumpen i vejret i hundestrækket, så skader det jo ikke der er styr på attributterne med en ordentlig sportsbh 😉 Jeg har kig på denne her fine Hunkemöller sportsbh med navnet HKMX sports-bh The Flex level 1. Den er velegnet til bl.a. yoga og jeg er vild med dens spraglede farveudtryk. Det er da lige til at blive glad af og måske det så bliver lidt lettere at komme op i hundestrækket 😉

min nye sportsbh fra Hunkemøller
min nye sportsbh fra Hunkemøller

Altid lækkert med lidt nyt til garderoben og når vi er på ferie, så kan jeg også sagtens finde på at give den lidt shoppegas. Som f.eks. da vi var i Hamburg på forlænget weekend for ca 1.5 år siden.

Så inden længe er jeg klar til at slappe af i enten badekåbe eller hoodiesæt og klar til at dyrke udendørs klangyoga i nyt outfit. Har du prøvet at lave yoga udendørs?

OBS: produktbillederne er fra Hunkemöllers hjemmeside.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 15/08/2020 / 16:30

  Jeg har ikke prøvet yoga udenfor, men jeg træner pt udenfor i min træners have. Det er fantastisk. Nyder det så meget. Det har også være koldt tilbage i maj, men det var også en oplevelse.

  • 15/08/2020 / 18:19

   Hej Annette

   Ja den udendørs træning giver nogle andre oplevelser end den indendørs, på godt og ondt????????????‍♀️????????

   Ha’ en skøn lørdag aften????

   Bedste hilsner
   Louise