fbpx

Lidt om jaderuller og ansigtsmassage

For små 2 måneder siden investerede jeg i en jaderulle. Så derfor handler indlægget om her om jaderuller og ansigtsmassage. Jeg har nemlig døjet med muskelspændinger i ansigtet og tænkte, at her ville en ansigtsrulle måske kunne gøre gavn. Jeg valgte en lidt dyrere model ud fra princippet om at jeg formentlig får hvad jeg betaler for. Så nu er jeg den glade ejer af en grøn jaderulle.

Jaderullen stammer fra Kina og er gennem tusinder af år blevet brugt til at stimulere ansigtet. Det er en slags ansigtsstyrketræning og stimulerer både cirkulationen og muskulaturen i ansigtet.

Jeg ruller og masserer

Jeg prøver så vidt muligt at bruge jaderullen både om morgenen og om aftenen.  Men altid minimum én gang om dagen. Og jeg bilder mig ind, at den virker her efter omkring 2 måneders brug. Jeg spænder i hvert fald ikke ret meget i mine kæber længere.  Og det føles bare rart at få masseret musklerne i mit ansigt og løsnet lidt op for diverse spændinger i kæber og kinder.

Jeg bruger den brede ende på mine kinder
Jeg bruger den brede ende på mine kinder

Smilerynkerne ved de yderste øjenkroge har nok også godt at blive masseret lidt. Jaderullen er selvfølgelig ikke et quickfix, men jeg synes nu også, at de røde kinder nu er knap så røde! Jeg glemte selvfølgelig at tage et billede af dem inden jeg gik i gang med at bruge jaderullen. Hvor bloggeragtigt er det lige?

Og er du som jeg til krystaller og healende sten, så har den grønne jade en beroligende virkning på nervesystemet. Skal jeg derimod friskes lidt op, så er det faktisk godt at lægge jaderulle i køleskabet, så min jaderulle bliver kølig.

Sådan bruger jeg min jaderulle

Min jaderulle har 2 ruller; en bred rulle på ca 4 cm og en lille rulle på ca 1 cm. Den lille rulle bruger jeg omkring øjnene og ved munden. Den store rulle bruger jeg på halsen, kinderne og panden.

Jeg plejer at ‘rulle mit ansigt’ i denne her rækkefølge:

-halsen: jeg ruller oppe fra og ned med den store rulle

-over og under munden: jeg ruller fra midten indefra og ud med den lille rulle

-næsen: jeg ruller nedefra og op med den lille rulle

-kinderne: jeg ruller skråt nede fra og op mod øret med den store rulle

-øjenomgivelserne: jeg ruller med den lille rulle indefra og ud både over og under begge øjne

-panden: jeg ruller fra midten og ud på begge sider af min pande med den store rulle

-den yderste del af kinderne og på ydersiden af øjnene: jeg bruger den brede rulle nedefra og op, så jeg får rettet smilerynkerne ud

Bruger du et serum eller en ansigtsolie, kan du bruge rullen til at arbejde det ind i hovedet. Husk at tørre rullerne af efter brug med en fugtig klud.

Alt i alt tager processen 5-10 minutter og jeg føler som sagt, at rulleriet er givet godt ud. Bruger du en jaderulle eller overvejer du at gå i gang?

Jeg er ikke alders forskrækket

Faktisk har jeg det ret okay med min alder (53 år i skrivende stund) og de ’skrammer’, der følger med, når man som jeg er midt i livet. Så jeg føler på ingen måde at jeg er alders forskrækket. Jeg synes snarere, at hver alder har sin charme. I dag er jeg da meget klogere og meget mere afklaret omkring mange ting end jeg var for 10 og 20 år siden. Og så må jeg jo tage det krops forfald, der er – typisk i sydgående retning – med 🙂

Generelt prøver jeg at gøre nogle få men gode ting for min hud og krop. Det er ved f.eks. at bruge min jaderulle, drikke masser af vand, motionere, have fokus på at spise (lidt) sundere og holde mit stress niveau i ave. Det med stress niveauet kan du læse mere om her og her. Hvad gør du af go’e ting for din hud og din krop?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

4 Comments

 1. 09/10/2019 / 19:59

  Hej Louise – Jeg må have fat i sådan en rulle. Jeg skærer ofte tænder og har derfor af og til lidt stramme kinder og kæber. Og serum er ikke så tosset, synes min hud har glæde af dråberne.

  • Louise
   Forfatter
   09/10/2019 / 20:30

   Hello France???
   Fedt at høre med serumet??
   Jeg synes i hvert fald rullen har hjulpet på min tidligere spændte kæber??
   Bedste hilsner
   Louise

 2. Vejen til Birkin
  09/10/2019 / 19:44

  Hej Louise.
  Gjorde du dig nogle tanker om hvilke ansigts rulle du købte (andet end god kvalitet) for jeg ved ikke om den meget dyrere ametyst er det bedre.
  Men ja jeg kan klart anbefale japansk faceliftning og jeg er heller ikke alders forskrækket men det handler om velvære og være glad for det man ser.
  /Annette

  • Louise
   Forfatter
   09/10/2019 / 20:28

   Hej Annette
   I forbindelse med at jeg fik noget tinnitus ja så har jeg prøvet alt for at finde noget der hjælper – herunder krystaller. Så derfor valgte jeg jade fremfor rosakvarts, da jaden har en beroligende indvirkning på nervesystemet.
   Men bortset fra det med krystaldelen og deres betydning, så tror jeg det er hips om haps om du vælger jade eller rosakvarts??
   Og jeg kunnesagtens finde på at investere i en rosakvarts rulle også på et tidspunkt.
   Tak for input til japansk facelifting??‍♀️
   Bedste hilsner
   Louise