fbpx

J-dag blev fejret i Hillerød

Og hvorfor så det? Jo, J-dag blev fejret i Hillerød fordi Big Fat Snake spillede i Frederiksborgcentret i forbindelse med julebryggens frigivelse i fredags d. 4. november. 

Yndlingsbandet har holdt koncertpause i hele 2016; altså på nær koncerten i fredags. Og som “slangebidte” odenseanere så måtte Mads og jeg jo bare tage til turen til Hillerød for at høre årets eneste koncert. Sådan er det!

Big Fat Snake indtager scenen
Big Fat Snake indtager scenen
Forsanger Anders Blichfeldt
Forsanger Anders Blichfeldt

Festen startede kl. 20.59, da Anders Blichfeldt og Big Fat Snake gik på scenen. Der var dømt “Greatest hits” – eller Grethes hits –  og fælles sang fra første nummer . Undervejs dannede Hillerød Rockkor backing gruppe på 3 sange og 2 unge guitarister, Johan og Martin fra Hillerød musikskole, spillede med på Johnny B Good – som traditionen foreskriver. Det er faktisk 7. gang Big Fat Snake spiller i FrederiksborgCentret i.f.m. julebryggens frigivelse 🙂

Og jeg kan i øvrigt hilse at sige, at der var mange fynboer og jyder blandt de 3.000 publikummer i Hillerød i fredags 🙂 Ha, ha. Vi fik en fantastisk aften med masser af god musik og Tuborg  juleøl! Og nok ikke sidste gang Mads og jeg smutter en tur til Hillerød den første fredag i november.

Og hvorfor tog vi så til Hillerød?
Reklame for J-dag i Hillerød
Reklame for J-dag i Hillerød

Det gjorde vi sgu fordi vores 2016 har været et ret hektisk & rigtig træls år med masser af udfordringer privat. For nu at sige det på godt jysk. Og for mit vedkommende er en Big Fat Snake koncert bare altid en god oplevelse og en fantastisk måde at hælde på positiv kontoen.

Det er god rockmusik, som jeg bli’r glad i låget af! Jeg glemmer tid og sted og lader mig suge ind i musikken. Mere kompliceret er det faktisk ikke. Så kan andre jo mene hvad de vil om bandet, men for mig virker de! Hver gang!

Big Fat Snake er bare god medicin mod mange trælse ting! Og der er garanti for godt humør og spilleglæde til hver eneste koncert. Og mega nice at se hvordan de hygger sig på scenen, når de gi’r koncert. Bandets forsanger Anders Blichfeldt har vi i øvrigt oplevet solo et par gange. Og det er også ret godt, som du bl.a. kan læse her.

Overnatning i Hillerød
Der øves inden aftenens koncert
Der øves inden aftenens koncert

Vi overnattede i øvrigt på hotel Hillerød; fint 4 stjernet hotel, der ligger hotellet 200 meter fra Centret, hvilket er ret praktisk 🙂 Vi ankom ved 16.30 tiden, fik pakket ud og var så på rekognoncering.  Og nåede da også lige at høre det sidste af prøverne til aftenens koncert forløb, da Big Fat Snake øvede “Ain’t got no peace like in heaven” med Hillerød rockkor. Og så var det rart at vi efter koncerten og et par julebryg bare skulle flytte os nogle få hundrede meter fremfor at køre retur mod Odense.

Lørdag formiddag var vi en tur forbi Frederiksborg Slot inden turen gik til Farum, hvor vi fejrede vores yngste nevøs 7 års fødselsdag. Og han var da heldigvis lige så glad for at se sin onkel og moster, som vi var for at se ham og hans 2 søstre 🙂 

Og jo forresten, Tuborg har lavet en ret go’ julebryg i år!

Og jo Mads og jeg tæller ned til 2017, hvor yndlingsbandet skal på tour igen 🙂

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.