Docteur Bob

Tirsdag d. 1. marts konsulterede  Mads og jeg “Docteur Bob” aka Anders Blichfeldt, forsanger i ynglingsbandet Big Fat Snake. Big Fat Snake holder koncertpause i 2016. I stedet bruger de 5 band medlemmer 2016 til at realiserere nogen af deres egne projekter. “Docteur Bob” er Blichfeldts one man show, hvor han bevæbnet med sin guitar og en pladespiller tager rundt i landet og fortæller om sit liv og sin musikalske karriere.

Docteur Bob foromtale

Docteur Bob foromtale

I showet fortæller Anders Blichfeldt røverhistorier og anekdoter fra dit liv. Det gør han på utrolig underholdende vis. Samtidig er han hudløst ærlig, når han fortæller om sine ups and downs. Om udfordringen ved at være far til 4 børn og få livet på landevejen til at fungere med familielivet derhjemme. Om de begivenheder, der på godt og ondt har gjort ham til den person han er.

Vi får bl.a. historierne om hvordan han er blevet til “Docteur Bob” i Golfe Juan, hvor han har en lejlighed, udfordringerne ved at slå igennem i musikbranchen, hvordan “Oh mein Papa” på posthorn fik en afgørende betydning i hans liv, hans første møde med Sanne Salomonsen og hvorfor han nu er i lære som opvasker i sin hustrus kaffebar i Hillerød samt en hel masse andre røverhistorier 😛 

Anders Blichfeldt close up

Anders Blichfeldt close up

Måske man skulle skifte læge!

Alt i alt var en mega positiv oplevelse at opleve “Docteur Bob” i Paarup Sognegaard og opleve et menneske, der har dybde. Et menneske, som hviler i sig selv og tror jeg, i hvert fald bedømt fra tilskuerrækkerne, har fundet det sted i sit liv, hvor han gerne vil være og har det godt. I virkeligheden en meget inspirerende livs-rejse Anders Blichfeldt gav os indblik i!

Både Mads og jeg synes, at hans historier gav meget stof til eftertanke. Om det der med at mærke efter og gøre nogle ting, som gør en glad.

I forbindelse med sit one man show har Anders Blichfeldt skrevet 10 sjove og ærlige sange, som er udgivet på CD og på noget så gammeldags som LP. Dem hørte vi nogle stykker af og vi fik selvfølgelig også lige et par af de gamle BFS sange 😉 Du bestille “Docteur Bob” som CD eller LP på hjemmesiden Anders Blichfeldt

Men fedt at selvom vi var trætte med træt på inden vi skulle afsted, så endte vi tirsdag aften med at være total fyldt op med energi efter små 3 timers sjov og positiv Docteur Bob medicin. Med andre ord: er “Doctuer Bob” i nærheden af dig, så slå til 😛 

 

 

Træt af de ekstra corona kilo?

Er du lidt corona ramt?

Træt af de ekstra corona kilo?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 hurtige tips til at komme i gang med en sundere livsstil og dermed 'udfordre' de ekstra corona kilo. 

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...