fbpx

Finders Keepers shopping

I weekenden har den stået på Finders Keepers shopping i Dok 5000 her på Odense havn. Finders Keepers er et design- og tøjmarked med upcoming design og tøj. Markedet besøger de 4 største danske byer et par gange om året. Og altid et besøg værd og som oftest er det lykkedes mig at finde en enkelt ting eller to at købe med hjem.

Finders Keepers
Finders Keepers

Mine indkøb i Finders Keepers regi er som regel fra planteriget. De sidste par år har jeg suppleret min beholdning af planteplaneter, men da Planteplaneter shoppen ikke var med i år, måtte jeg kaste min kærlighed på noget nyt. 

I år var det Blomst Design fra Århus, som jeg via mobile pay skulle lave overførslerne til 🙂 Blomst Design havde en pæn stor stand med masser af kaktusser i alle størrelser, smarte urtepotter og svævende planter. Og jeg var solgt på stedet. Så meget at jeg måtte en tur på Finders Keepers shopping igen søndag 🙂

Og hvad fik jeg så købt?

Ja, kaktusser har jeg en del af, så derfor lod jeg mig inspirere til at – ifølge Marianne fra Blomst Design – købe en Kalanchoe Hildebrandtii. Grålige sukkulenter er åbenbart den nye sort, når det gælder planter i hjemmet.  

Derudover blev det til en lille svævende kalanchoe plante. Det smarte er, at den både kan stå og svæve. Lædersnoren, der er fastgjort til urtepotten kan man enten sno om urtepotten eller bruge til at hænge planten op i. Fedt med funktionelle ting og så minder den lidt om mine planteplaneter.

Sidste indkøb endte med at blive en agave nana, der mest af alt minder om en grøn pindsvineblomst på grund af dens tynde spidse blade.Og næste gang jeg besøger Århus skal jeg da helt sikkert en tur forbi Blomst Design på Frederiks Alle (og nej jeg får ikke procenter, men synes bare butikken har nogle ret fede ting 🙂 )

Du kan se mine indkøb på Finders Keepers herunder:

Svævende plante stående
Svævende plante stående
Svævende plante
Svævende plante
Kalanchoe Hildebrandtii
Kalanchoe Hildebrandtii
Agave Nana
Agave Nana
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.