fbpx

Februar planer 2020

Velkommen til årets korteste måned. For manges vedkommende er der dømt enten ski- eller solferie i uge 7, mens andre holder hjulene i gang. Jeg glæder mig nu mest til en februar, der forhåbentlig bliver lidt mindre hektisk end min januar måned var. Februar jeg er ret klar til dig!

Fik du ikke læst mine januarplaner kan du i øvrigt se dem her.

Mine planer for februar 2020:

jeg har tilmeldt mig Photowalk med Fynske Influencers – det er altid så hyggeligt at være på tur med de skønne fynske bloggerdamer. Forrige gang foregik det på Odense havn som du kan se af billedet herunder. Og jeg satser da også på, at vi får både godt vejr og at jeg får et par gode billeder med hjem fra vores tur til Munkemose

Photowalk med 4 kolleger
Photowalk med 4 kolleger

Mads og jeg har planer om at tage ud at se et par ishockey kampe med OIK. Vi har jo mødt hinanden til ishockey. Men jeg må indrømme at de sidste par år har vi ikke været så gode til at komme ud og se nogle kampe. Men det laver vi lidt om på her i februar 🙂

Yngsteniecen fylder 8 år så mon ikke det udløser en tur til F town. Vi har i hvert fald en stående invitation til hendes fødselsdag. Og så længe hun sætter pris på vi dukker op, så gør hendes moster og onkel det gerne.

Jeg er stolt faster og/eller moster til denne her skønne flok
Jeg er stolt faster og/eller moster til denne her skønne flok

jeg skal med til generalforsamling i en af mine netværksgrupper: Minds Of 21st. Skønne kvinder, der vil og kan og løfter hinanden. Jeg er vild med det positive fokus.

Jeg har en lille uge som græsenke, når ham den søde drøner på skiferie med sin bror. Og i øvrigt skal de mødes med min søster og svoger og deres 3 børn på de østrigske løjper. Jeg nyder så lidt alene tid på havnekajen. Og det allerbedste er at jeg ved, at jeg får en glad kæreste hjem.

Jeg tænker også der venter en ret rolig uge 7 på kontoret i verdensfirmaet. Her holder en stor del af mine kolleger nemlig vinterferie og måske jeg også lige snupper en dag eller 2.

Masser af forkælelse

Det klinger og klanger et par gange i løbet af februar, men forhåbentlig ikke så meget mere i mit hoved efter at have været et par omgange klangmassage.

Mindful yoga med Sct Hanserne
Mindful yoga med Sct Hanserne

løbetræning og mindful yoga om mandagen. Vi får i øvrigt ny underviser på holdet, da min skønne klangmassør Marianne stopper i Sct Hanserne for at hellige sig sit eget firma: Nærvær med ro og klang. Heldigvis har jeg stadig fornøjelsen af Marianne, når jeg får klangmassage hos hende

japansk lifting, som er en slags kombineret ansigtsmassage og behandling (der kommer noget mere om japansk lifting i et af mine næste indlæg.

Valentines Day; vi er ikke hoppet helt med på vognen, men ham den søde plejer gerne at smutte forbi blomsterhandleren 🙂

Min Valentines buket i 2019
Min Valentines buket i 2019

Hvordan ser din februar ud? Fejrer du/I Valentines Day?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

4 Comments

 1. 04/02/2020 / 19:51

  Hej Louise.
  Sikke dejlig februar, med selv forkælelse.
  Vi skal på vores livs første ski ferie i år – så må vi se hvad de mindst på 6 og 9 år siger til det. De er nok hurtigere end deres mor efter 2 dage 😉
  Glæder mig til at høre om din oplevelse med Japansk facelifting.
  /Annette

  • Louise
   Forfatter
   05/02/2020 / 07:50

   Hej Annette

   Håber det bliver en god oplevelse at komme på skiferie⛷ selvom jeg ikke selv er den store ski entusiast må jeg indrømme det er en fed ferieform med masser af frisk luft? hvor går turen til?

   Og ja der kommer snart et indlæg om japansk lifting??‍♀️

   God tur⛷

   Kh
   Louise

 2. 02/02/2020 / 09:56

  Det der photowalk lyder som en super god idé? Det kunne jeg godt tænke mig at arrangere her på øen. Suser altid selv rundt, med den der selfiestang og ser mere småskør ud, end sædvanlig. Står du slet ikke på ski? Det er at foretrække fremfor græsenkeuge. Selvom egentid også er rart. God februar.

  Kh fra Janet

  • Louise
   Forfatter
   02/02/2020 / 12:40

   Hej Janet
   Da jeg mødte Mads for 15 år siden havde jeg aldrig stået på ski⛷ Men jeg forsøgte og var med 4-5 år, men blev aldrig rigtig glad eller tryg ved det. Jeg plejer at sige at jeg skal have en psykolog og ikke en skilærer??
   Så jeg synes det var for meget tid og for mange penge at bruge på noget, som jeg egentlig ikke bryder mig om. Så nu har fundet løsningen med at Mads tager afsted med sin bror og jeg nyder lidt alenetid på havnekajen. Alt er godt og alle glade?

   Jeg kan kun anbefale at lave photowalks; så hyggeligt at være afsted. Men vent til det bliver lidt varmere. Vi var afsted i dag og det var ret køligt???❄️
   God søndag ??‍♀️

   Bedste hilsner
   Louise