fbpx

Januar planer

Det nye år er 2 dage gammelt og dermed tid til at mine januar planer. Som du måske ved kom Mads og jeg ind i 2020 i Hamburg istedet for at fejre nytår med vores søde venner, som vi plejer. Det var en anderledes men fin start på 2020. Januar er for mange lig med grå, tristhed og slankekure, men sådan er det ikke her i huset. Sikkert fordi vi har en del fødselsdage i familien herunder min 🙂

Mine januar planer

jeg har ikke løbet i umindelige tider men kom afsted 2 gange efter jul. Så min januar kommer helt sikkert til at handle om at fortsætte min løbetræning. Distancer og tid er endnu ikke prangende but I’m back on the track. Og det er godt for psyken

Jeg skal have gang i løbeskoene igen
Jeg skal have gang i løbeskoene igen

jeg skal tilbage på job efter en dejlig lang juleferie; tænker det nok bliver lidt hårdt at komme i gang igen, men skønt at se mine kolleger

der er generelt fokus på det sunde havneliv med 2 gange klangmassage, yoga alle mandage samt en omgang japansk lifting til de spændte kæber. Derudover skal jeg en tur forbi både min fysioterapeut og min zoneterapeut. Så jeg forventer at være i storform til februar! Eller måske i løbet af foråret…

afskedsparty på kontoret: En af vores søde studentermedhjælpere er blevet voksen (læs: færdiguddannet) og flyver fra reden og skal ud og finde et ‘rigtigt’ job. Øv but that’s life

sidst på måneden står den på jazz, bobler og et indblik i verdenen til et nytårsarrangement i banken. Altid skønt at blive lidt klogere med et glas bobler i hånden

se ‘De forbandende år’ med Biografklub Danmark. Vi har lige misset de sidste par film gr. travhed. Men vi når sjældent at se dem alle sammen på en sæson. Men når vi er med i Biografklubben så har vi bare lidt lettere ved at komme afsted

Fødselsdag og ingen nytårsfortsætter

jeg skal have gang i min nye bullet journal; det kræver altid lige lidt forarbejde at få skrevet fødselsdage, mål og andre ting ind, når vi starter et nyt år. Men for mig er det motiverende at føre sådan en slags dagbog

fejre min fødselsdag; vi har ikke planlagt hvordan det skal foregå, men der er også lige en uges tid endnu til at få de planer på plads.

Mads plejer at være god til det med blomster
Mads plejer at være god til det med blomster

Ingen nytårsfortsætter og strenge slankekure her på havnematriklen i januar. Men det betyder ikke at vi ikke har fokus på at være sunde, for der står masser af motion og grøntsager på januar programmet. Vi er blot ikke fanatiske 🙂

Jeg håber du kom godt ind i det nye år. Hvordan ser dine januarplaner ud?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 02/01/2020 / 16:10

  Fanatisme er aldrig af det gode, men en gulerod i ny og næ er dog OK.
  Jazz er altid godt og gå- og løbeture er ren medicin.
  Din Januar lyder fuldstændig perfekt.

  Rigtig Godt Nytår til dig Louise – og ham den søde.

  Kh fra Janet

  • Louise
   Forfatter
   02/01/2020 / 17:48

   Kære Janet

   Tak for dine kommentarer?? Jeg håber også du kom godt ind i det nye år? Og jeg glæder mig til at følge dig også i 2020??

   Kh
   Louise