Bananpandekager til morgenbordet og madpakken

Nyeste hit i vores havnekøkken er bananpandekager. Helt tilfældigt fandt jeg en opskrift på Food TV og tænkte det lød meget lækkert. 

Så i forrige uge gik Mads og jeg i krig i køkkenet og allerede efter første forsøg kom vi på bananpandekage fanholdet.

Opskrift:

Du skal bruge: 2 bananer, 3 æg, 65 gram mel, 65 gram havregryn, 1 tsk. vanilje og kanel samt lidt salt. Bemærk ingen sukker 😉

-Mos bananerne i en skål (og jeg kan afsløre at det er væsentlig lettere at mose modne bananer)

-Tilsæt herefter æggene og brug et piskeris til at røre det sammen med

-tilsæt havregryn, mel og krydderier og rør godt rundt igen

-steg pandekagerne et par minutter på hver side

Når vi putter bananpandekage massen på panden, bruger vi en spiseske. De får en god størrelse, hvis hver pandekage består af 2 små spiseskefulde. Og så kan der 4-5 stykker på panden ad gangen.

Efter at have bagt bananpandekagerne nogle gange har vi også fundet ud af at man godt kan putte lidt flere havregryn i. Så nu jusser vi os lidt frem med hvor meget der skal i. Vi kan nemlig godt lide smagen af både vanilje og kanel, så her bruger vi også lidt mere end en teskefuld. Men ellers er det jo bare at prøve dig frem.

Bananpandekager til morgenbordet og madpakken

Spiser vi dem til morgenmad, hælder vi flydende honning på. Men banapandekagerne er også super gode at have med i madpakken til f.eks. en formiddags snack, da de mætter rigtig godt. Vi er begyndt at bage en lidt større portion, for bananpandekagerne kan sagtens holde sig i køleskabet et par dage. Og de smager fortrinligt uanset om de serveres lune eller kolde.

You may also like...

6 Responses

  1. Lise siger:

    Dem må jeg prøve 😉

  2. Elsker bare bananpandekager.. <3

  1. 28/05/2017

    […] -Jeg er blevet helt vild med bananpandekager. Og ham den dejlige er rigtig god til at bage bananpandekager. Meget bedre end jeg selv er! Heldigvis bager han dem gerne til mig. TAK for det! Opskriften kan du se her […]