Det hele startede nemlig med porsen

You may also like...

3 Responses

  1. Louise siger:

    Ej, tror da lige vi vil prøve med appelsinskrallerne 😉 og sjovt nok har vi også snakket om at prøve med lidt ølbrygning. Men da vi bor i lejlighed bliver det med med at få plads til udstyret nok lidt af en udfordring ;-(

  2. Camilla siger:

    Dejligt og interessant indlæg! Nu har jeg ikke selv forsøgt mig med snaps, men derimod med ølbrygning. Men jeg kan da genkende nogle af de smagsvarianter, I har eksperimenteret med. Jeg har selv leget med noget appelsinskral eller lakridsrod i brygningsprocessen. Jeg ved godt nok ikke meget om processen af snaps, men jeg tror muligvis, at appelsinskral kunne give en interessant smag 😀

  1. 07/05/2017

    […] det løberi på lidt mere regular basis igen   -vi fik plukket masser af porse rakler, så nu er snapse produktionen 2017 sat i gang 🍸   -70 års fødselsdag i det nordjyske  – og ja det kan godt lade sig […]