fbpx

De hyggede sig på scenen og det gjorde vi også!

Vi er klar til Big Fat Snake
Vi er klar til Big Fat Snake

Tirsdag aften bød på Big Fat Snake unplugged koncert i DR koncerthuset. Og der er kun at sige. De

hyggede sig på scenen og det gjorde vi også!

Dejligt når et band udfordrer sig selv og spiller nogle af deres gamle numre på en ny og anderledes måde. Det synes jeg er rigtig fedt. Som jeg skrev i mit forrige indlæg, så synes jeg de nye versioner er rigtig go’e. Det er nok kun “Bonsoir Madamme” jeg er mest vild med i den originale syng med version.

Men det aller fedeste var i virkeligheden nok at se hvordan de 5 gutter hyggede sig på scenen. Der var spille glæde, smil og grin i rå mængder.

Vi sad på række 2 midt for, så vi fik det hele med 😉 Og der bliver altså fyret mange sjove replikker af i den der musikalske drengeklub, hvor gennemsnitsalderen er 50+ 🙂

De hyggede sig på scenen og det gjorde vi også!
Så kom der Carlsberg på bordet
Så kom der Carlsberg på bordet

Midt i koncerten bliver der bl.a. kommenteret på, at der stod et lille “bakke-bord” på scenen med Carlsberg logo på. Og så sad Asger og Anders lige og jammede lidt over, at de ikke havde nogen øl. Fem minutter senere – midt i næste musiknummer – kom Palle lige ind fra siden med 5 dåse Carlsberg til musikken. Og salen var færdig af grin!

Men de dybt professionelle og er alle 5 meget dygtige musikere på hver deres felt. Og så har Anders Blichfeldt altså en fantastisk stemme. Derfor var det en meget stor musikalsk oplevelse at være til koncerten i DR koncerthuset. Og der blev hældt masser af energi på positiv kontoen efter 2.5 time i slangemusikkens verden.

Så har du endnu ikke oplevet en Big Fat Snake koncert, unplugged eller ej, så und dig selv at gøre det. Man bli’r i godt humør og kan ikke undgå at blive lidt afhængig.

Planen virkede

Praktikken fungerede i øvrigt efter hensigten. Vi fik en parkeringplads meget tæt på indgangen ved koncerthuset, da vi ankom ved 17.30 tiden. Vi havde bestilt bord til kl. 18.15, men turde ikke satse på trafikken artede sig, så derfor var vi kørt i god tid. Lækker mad i restauranten; eneste minus var at portionerne er noget kleine i det og bestemt ikke egnede sig til at mætte 2 sultne fynboer. Nå. men det var der råd for. Den mobile metro grill 100 meter fra hovedindgangen serverer en udmærket fransk hotdog 😉 Maden i restauranten fejlede bestemt ikke noget – portionerne var bare meget små. Da koncerten sluttede ved 22.30 tiden var det dejligt bare at gå de 150 meter over til bilen og så ramme motorvejen i løbet af kort tid.

Herunder nogle billeder fra vores sjove aften i DR Koncerthuset:

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.