fbpx

Alene hjemme vol 2

Her står den stadig på alene hjemme. Det har rå regnet og blæst hele dagen, så min alene hjemme tid er blevet brugt på “kontoret” – altså herhjemme på havnen. D.v.s. at jeg lige var til yoga – mandag er jo yoga dag – men ellers har jeg bare truntet rundt herhjemme.

Vågnede desværre allerede ved 4.30 tiden i morges. Og efter at have leget “roterende grill kylling” en halv times tid, overgav jeg mig og begyndte at læse den krimi jeg er i gang med. Et par timer senere havde jeg styr på hvem morderen var 😛 Stod op, fik morgenmad og læste lørdags udgaven af Jyllands-Posten, som jeg ikke havde nået at læse i lørdags. Så stod den på oprydning i mine fotos i iCloud – fik lige slettet omkring 250 billeder, som set i bakspejlet enten ikke var go’e eller ikke havde nogen værdi alligevel.

Men i bund og grund har jeg mest af alt slappet af. Og det har været hovedformålet med at tage fri fra arbejde, mens Mads er på skiferie. Når man er så stresset som jeg i virkeligheden nok er, så er det der med at få ro på ekstremt vigtigt. At få ro på i hovedet og komme af med noget af det der tankemylder. At øve mig i at slå automatpiloten fra og mærke efter. En god måde at mærke efter er i øvrigt at være fysisk og f.eks. gå eller løbe en tur. Det blev så ikke lige i dag gr. vejret.

Plads til alle følelser

Jeg har glædet mig til at være alene hjemme og ikke at skulle være på og være sød og smilende. Og at kunne nørde lidt med nogen ting, der får får mig til at glemme tid og sted som f.eks min blog 🙂  I bund og grund er jeg en meget glad, optimistisk og smilende person. Men det er jo ikke sandheden hver dag. I dag var en af de dage, hvor jeg egentlig bare har været lidt trist og ked af det. Uden sådan at kunne sætte en hel masse ord på det. Det kommer som regel, når jeg er træt og har sovet dårligt. For så er der ikke overskud til at lukke ned for følelser som ked-af-det-hed og tristhed.

Men jeg øver mig i at være i tristheden og ked-af-det-heden og acceptere, at det også er en del af livet. At lukke ned for autopiloten og mærke efter – også når det er træls. I timerne inden jeg skulle til yoga havde jeg mest af alt lyst til at blive hjemme – men den fælde faldt jeg heldigvis ikke i og selvom Vivi blæste os rundt på yoga måtterne i alle mulige og umulige stillinger, så ender det altid godt: jeg kommer nemlig hjem med fornyet energi i stil med “jeg ligger lige nyt tag på huset og maler stuen” agtigt 😉  Så tak Vivi og tak til mig selv for ikke at vælge den lette løsning: sofaen! Og ja, jeg kom igennem mandagen, selvom der var lidt langt mellem mine smil. 

Du kan læse mere om mine alene dage her.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.