fbpx

In the meantime #3

November er løbet godt i gang og efteråret begynder så småt at vise tænder. Så det er frem med huer og vanter på kolde morgner. Og så føle sig komplet idiot, når jeg skal hjem eftermiddagen, hvor solen skinner og jeg undrer mig over hvad jeg skal med alt det varme tøj. Men sådan er det vist bare i disse her uger inden vinteren for alvor melder sin ankomst.

In the meantime #3

-holdt vi lige en rejsemesse på Fyens Stiftstidende i lørdags. Her havde vi besøg af 10 rejsebureauer og ca 1000 abonnenter, der fik masser af inspiration til deres kommende ferie. Skide skægt at være med til, selvom lørdag blev til en lang arbejdsdag. Og jeg kan afsløre at det ikke var mange minutter jeg var væk fra sofaen om søndagen

rejsemessen på Fyens Stiftstidende var en succes
rejsemessen på Fyens Stiftstidende var en succes

-måtte jeg meget mod min vilje droppe min yogatime mandag aften. Kroppen var simpelthen for stresset

-2 heavy regnsvejrsdage mandag og tirsdag og en overskyet onsdag gør at jeg næsten er helt taknemmelig for en lidt kølig men dog solbeskinnet torsdag

-er ham den søde er på kursus i denne her uge, hvor han skal lære at køre med farligt gods. Så jeg kan afsløre at den ikke står på gourmetmad til aftensmad. Temaet er snarere hvordan slipper jeg lettest om ved det agtigt. Og nej vi har ikke fokus på kostpyramiden….

-er vi begge inde i en periode hvor vi sover dårligt og vågner alt for meget om natten. Men vi prøver ikke at have fokus på det og håber snart den roterende grill kylling ting snart går over

-sidder jeg lige og brygger på mit bedste juleminde – til Bloggers By Hearts julekalender. Og jeg har nu ikke været det mindste i tvivl om hvilket minde jeg skal hive frem. Det bliver afsløret d. 6. december Bloggers By Hearts Instagram konto!

Ugens virkelig positive indslag

-så programmet ’Helt sort’ på TV2 med Melvin Kakooza i mandags. Han var i Nordjylland for at udforske mærkelige danske traditioner som vinterbadning og bjesk. Han er da for sjov. Vi grinede så tårerne trillede…og jeg glæder mig allerede til næste uge, hvor han besøger Fyns land

-og så fandt jeg lige ud af i dag, at min yndlingspodcast ‘Huxi & Det Gode Gamle Folketing’ fortsætter fra 1. december. Dagens bedste nyhed 🙂

I morgen aften står den på Queen Machine koncert på Magasinet i Odense. Det glæder vi os til – og priser os lykkelige for at vi er blevet så gamle, at vi har siddepladser 😉

Vil du se hvad jeg ellers har af planer i november, så læs mit forrige indlæg her.

In the meantime kommer der lige lidt november vibes fra Odense havnebad
In the meantime kommer der lige lidt november vibes fra Odense havnebad
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Share:

4 Comments

 1. 10/11/2019 / 20:41

  Hvor har du ret, det der vejr kan, jo gøre en helt skør. Ski jakken er fin om morgen, men ret så for meget om eftermiddagen.
  /Annette

  • Louise
   Forfatter
   10/11/2019 / 22:00

   Ja vejret gi’r nogle påklædningsmæssige udfordringer i øjeblikket. Men skønt med lidt solskin i dag☀️
   Kh
   Louise

 2. 08/11/2019 / 00:41

  Pas på dig selv, tag en slapper og se noget mere sort Tv – Grin gør så godt i hele kroppen.

  • Louise
   Forfatter
   08/11/2019 / 07:59

   Tak søde Janet?? Og ja sådan en omgang bingewatching sjov tv lyder som en god ide??
   God weekend til dig og gemalen???‍♀️
   Knuz
   Louise