fbpx

Vintergryde med syltede græskar

Her i efteråret har Mads og jeg aftalt, at de lørdage hvor vi ikke har nogen planer, så vil vi begive os ud at lave nogle nye retter. Det er faktisk superhyggeligt og man kan sagtens drikke et glas rødvin eller 2 undervejs. I hvert fald her i havnekøkkenet.

Vintergryde med syltede græskar
Vintergryde med syltede græskar

For et par uger siden så jeg en opskrift på en vintergryde på en anden blog; nemlig hos de 2 ålborgensiske søstre A og K på bloggen venterpaavin.dk. Jeg kan godt li’ gryderetter med masser af grøntsager i og det opfyldte vintergryden. Og ja, jeg spiser sgu også stadig kød, he he! Gerne og ofte, så ingen vegetar tendenser her, selvom jeg er glad for grøntsager.

Vintergryden er med hakket oksekød og grøntsager. En slags avanceret udgave af en bolognaise (jeg elsker spaghetti bolognaise, så i min verden er den sammenligning meget positivt ment). 

Vi fulgte opskriften stort set til punkt og prikke; dog undlod vi chilien, da frk. sarte smagsløg her ikke er så meget til alt for stærk mad. Og man kan også sagtens erstatte tomatpuren med ketchup, hvis smagen skal være lidt mildere.

Så er der serveret
Så er der serveret

Vi endte med en solid gryderet med masser af smag. Vi valgte at spise båndpasta til, men både kartofler og/eller ris ville også have fungeret fint. Og den smagte næsten endnu bedre dagen efter, men sådan er det tit med gryderetter.

Og lækkert med både chutney og ikke mindst syltede græskar til i disse Halloween tider. I dag skal syltede græskar åbenbart være orange. Jeg har ikke spist det i mange år, men erindrer dem da som hvide, da jeg var barn. 

Du kan finde opskriften på vintergryden her.

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 18/10/2018 / 12:03

  Juhu, så dejligt at høre, den faldt i god jord 🙂 Videregiver roserne til vores far, er sikker på han værdsætter dem.
  God torsdag.

  – A

  • Louise
   Forfatter
   18/10/2018 / 12:48

   Retten faldt helt bestemt i god jord og hils endelig chefkokken??‍?
   God torsdag til jer??‍♀️
   Kh
   Louise