fbpx

Løvfaldsommer, kamillecreme og weekendvibes

Vores peberfrugtplante er gået i udbrud

Vores peberfrugtplante er gået i udbrud

Ifølge TV2 vejret oplever vi en løvfaldssommer i skrivende stund. Og de varme efterårsdage vi oplever i disse dage har fået vores peberfrugtplante på terrassen til at gå i udbrud! Jeps, der er en lille grøn peberfrugt på vej her medio oktober. Tal lige om fucked up nature. Nå, men vi nyder dagene med solskin og det gør vores peberfrugt plante så også.

Torsdag aften var vi en tur i Koncerthuset til koncert med byens skønne symfoniorkester. Jeg kan godt li’ klassisk musik; i hvert fald i den lettere ende af skalaen. For mig og mit hoved er det meget afslappende bare at sidde stille og nyde musikken. Jeg er specielt vild med violinkoncerter. 

Der er et eller andet beroligende over violiner. Og jeg nyder i øvrigt også den spændvidde, der er fra at sidde i koncerthuset og lytte til klassisk musik til at sidde på f.eks. Odense stadion og råbe ad dommeren! Begge dele gør noget godt.

kamillecreme

kamillecreme

I går fik jeg den bestilte kamillecreme med posten. Jeg har nogle ret tørre og kløende ører og læste tilfældigt på nettet om kamillecremen den anden dag. Den skulle være effektiv mod tør, irriteret og medtaget hud.

Mine kløende øregange er overkvalificerede til at deltage i testen og jeg håber det virker. 

Klosterkroen og kaffe på terrassen

I går fredag mødtes Mads og jeg med vennebanden. Vi er 10 venner, der har holdt sammen i, ja ret mange år. Og selvom det ind i mellem kan være svært at finde en dato at mødes, så starter vi bare snakken, hvor vi slap sidste gang.

Klosterkroens rødspætte med kartofler og stegt citron

Klosterkroens rødspætte med kartofler og stegt citron

Faktisk ret fedt, at det er på den måde. Klosterkroen i Gråbrødre Stræde og efterfølgende Mikkeller dannede rammen nogle hyggelige timer.  Godt selskab er en skøn måde at starte weekenden på. 

Weekenden byder tilsyneladende på masser af godt vejr. Hvilket gør det noget sværere at indtage sofaen og droppe løbeskoene. He, he! Jeg har faktisk været afsted 2 gange i ugens løb, så satser på en 3. løbetur søndag. I dag rakte kræfterne nemlig kun til en gå tur. Men dagens 10.000 skridt er nået. 

v

Kaffe på terrassen

Temperaturen siger 22 grader, så vi har faktisk lige siddet på terrasse og drukket kaffe!

God weekend!

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

og få mine 17 ideer til en sjov kærestedate

Samtidig får du også hverdagsglimt & bølgeskvulp fra mit liv og masser af inspiration og guides til hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og en aktiv livsstil med livsnyderi. 

Og så kan du selvfølgelig også følge med i nogle af alle mine sjove projekter & urban gardening forsøg.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...