fbpx

Løvfaldsommer, kamillecreme og weekendvibes

Vores peberfrugtplante er gået i udbrud
Vores peberfrugtplante er gået i udbrud

Ifølge TV2 vejret oplever vi en løvfaldssommer i skrivende stund. Og de varme efterårsdage vi oplever i disse dage har fået vores peberfrugtplante på terrassen til at gå i udbrud! Jeps, der er en lille grøn peberfrugt på vej her medio oktober. Tal lige om fucked up nature. Nå, men vi nyder dagene med solskin og det gør vores peberfrugt plante så også.

Torsdag aften var vi en tur i Koncerthuset til koncert med byens skønne symfoniorkester. Jeg kan godt li’ klassisk musik; i hvert fald i den lettere ende af skalaen. For mig og mit hoved er det meget afslappende bare at sidde stille og nyde musikken. Jeg er specielt vild med violinkoncerter. 

Der er et eller andet beroligende over violiner. Og jeg nyder i øvrigt også den spændvidde, der er fra at sidde i koncerthuset og lytte til klassisk musik til at sidde på f.eks. Odense stadion og råbe ad dommeren! Begge dele gør noget godt.

kamillecreme
kamillecreme

I går fik jeg den bestilte kamillecreme med posten. Jeg har nogle ret tørre og kløende ører og læste tilfældigt på nettet om kamillecremen den anden dag. Den skulle være effektiv mod tør, irriteret og medtaget hud.

Mine kløende øregange er overkvalificerede til at deltage i testen og jeg håber det virker. 

Klosterkroen og kaffe på terrassen

I går fredag mødtes Mads og jeg med vennebanden. Vi er 10 venner, der har holdt sammen i, ja ret mange år. Og selvom det ind i mellem kan være svært at finde en dato at mødes, så starter vi bare snakken, hvor vi slap sidste gang.

Klosterkroens rødspætte med kartofler og stegt citron
Klosterkroens rødspætte med kartofler og stegt citron

Faktisk ret fedt, at det er på den måde. Klosterkroen i Gråbrødre Stræde og efterfølgende Mikkeller dannede rammen nogle hyggelige timer.  Godt selskab er en skøn måde at starte weekenden på. 

Weekenden byder tilsyneladende på masser af godt vejr. Hvilket gør det noget sværere at indtage sofaen og droppe løbeskoene. He, he! Jeg har faktisk været afsted 2 gange i ugens løb, så satser på en 3. løbetur søndag. I dag rakte kræfterne nemlig kun til en gå tur. Men dagens 10.000 skridt er nået. 

v
Kaffe på terrassen

Temperaturen siger 22 grader, så vi har faktisk lige siddet på terrasse og drukket kaffe!

God weekend!

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.