fbpx

Så fandt vi kontorstolen

De af jer, der har læst mit indlæg med oktober planer ved, at vi har været på udkig efter en kontorstol til vores nye hjørnekontor i vores køkken alrum. Nogle dage sidder jeg flere timer på hjemmekontoret og så er det godt at have en ordentlig kontorstol i stedet for bare at snuppe en spisebordssstol.

Så fandt vi kontorstolen ved at tage en tur hinsidan

For ca 14 dage siden var vi en tur ude i de berømte kötbullars højborg Ikea her i Odense. Og her lykkedes det os at finde en fin kontorstol. Vores nye kontorstol har en høj ryg og 5 hjul.

Den høje lidt buede ryg giver en fin støtte i ryggen, der gør stolen ret god at sidde på også i længere tid. Og så passer den stilmæssigt til resten af vores møblement.  Du kan få kontorstolen i blå, lysegrøn, beige og grå, men jeg var bare solgt til den gammelrosa farve.

Så kom kontorstolen på plads
Så fandt vi kontorstolen – og kom på plads

Heldigvis har jeg en mega sej kæreste. Mads lod sig nemlig slet ikke gå på af, at jeg synes at stolen skulle være gammelrosa betræk, he he! Så dejligt med en en mega cool kæreste.

Vi købte faktisk også et køreunderlag til kontorstolen med for at beskytte vores nyafhøvlede gulv. Og på den måde fik vi vores nye hjørnekontor gjort færdigt. Så nu kan vi vist definere vores lille kontorhjørne som værende færdigt.

Vel, needless to say, vi nyder hver eneste dag, at vi har fået os et lille hjørnekontor i vores køkken alrum rum. Og vi undrer os til stadighed over, hvorfor vi ikke er kommet i tanke om at lave et lille hjørnekontor noget før.

Har du kontor på din hjemme matrikel? Eller klarer du dig med at sidde ved spisebordet eller sofa bordet?

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Forkæl dig selv med mig-tid i december

lotusstilling-vejrtrækning

Kender du det? December buldrer derud af og du når knap at nyde det.

Har du lyst til at det i år skal være anderledes?

Og har du ca 10 minutter om dagen?

Så TILMELD dig min adventskalender og modtag hver af de 4 søndage en printbar pdf med yogaøvelser. Du får 5-6 yogaøvelser, som er lette at gå til.

Og du deltager samtidig i lodtrækningen om præmier bl.a. 1 sæt minipause kort med 50 guidede minipauser fra Naturligværen.

Ses vi på yogamåtten?

Ved at tilmelde dig min adventskalender tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.