Så fandt vi kontorstolen

De af jer, der har læst mit indlæg med oktober planer ved, at vi har været på udkig efter en kontorstol til vores nye hjørnekontor i vores køkken alrum.

En tur hinsidan

For ca 14 dage siden var vi en tur ude i de berømte kötbullars højborg. Og her lykkedes det os at finde en fin kontorstol. Stolen har en høj ryg og 5 hjul.

Den høje lidt buede ryg giver en fin støtte i ryggen, der gør stolen god at sidde på. Og så passer den stilmæssigt til resten af vores møblement.  Du kan få kontorstolen i blå, lysegrøn, beige og grå, men jeg var bare solgt til den gammelrosa farve.

Så kom kontorstolen på plads

Så kom kontorstolen på plads

Heldigvis har jeg en mega sej kæreste. Han lod sig nemlig ikke gå på af, at jeg synes at stolen skulle være gammelrosa betræk, he he!

Vi købte faktisk også et køreunderlag til kontorstolen med for at beskytte vores nyafhøvlede gulv. Og på den måde fik vi vores nye hjørnekontor gjort færdigt.

Vel, needless to say, vi nyder hver eneste dag, at vi har fået os et lille hjørnekontor. Og vi undrer os til stadighed over, hvorfor vi ikke er kommet i tanke om at lave et lille hjørnekontor noget før.

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Mangler du inspiration til din næste kærestedate?

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine 17 ideer til en kæreste date på en printbar pdf.

Hverdage er der flest af - og derfor må hverdagene meget gerne indeholde små kæreste dates og masser af hverdagsglimmer.

Mit mål er at inspirere dig, uanset om du er 35 eller 50, til et liv, hvor der er plads til både løbesko, gode oplevelser, G&T og masser af livsglæde.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...