Vikarlandshold, doven søndag og zoo

Her i huset er vi fans af vikarlandsholdet. Ret store fans faktisk. Jeg har den største respekt for de gutter fra Danmarksserien, 1. og 2. division, der trådte til og kæmpede for Danmarks fodboldære i onsdags.

Det er længe siden, som i meget længe siden, Mads og jeg har heppet, råbt og skreget så meget fra sofaen til en landskamp. Og så i en venskabskamp. Men sammen med de 24 gutter, der meldte sig til tjeneste, fik vi genfundet gejst, engagement og dedikation og vi følte med spillerne samtlige 90 minutter. Hold kæft hvor er det nogen gange fedt, lige at blive mindet om hvad, der er vigtigt og tæller mest.

Vores fantastiske vikarlandshold

Vores fantastiske vikarlandshold

Og som den midlertidige træner John Faxe udtalte efter kampen: “Det er det bedste nederlag i min karriere både som træner og spiller”. Sådan Faxe! Det er sgu en ære at spille i den røde hvide trøje.

Nu håber vi så blot, at de gutter, der løber på banen i Århus om ikke så længe her søndag aften, gør os lige så stor ære som vores landshold gjorde i onsdags.

Doven søndag & zoo

Kæft, jeg har været sløv i dag; ugen har været hård, så tempoet har været derefter. Dog fik jeg kæmpet mig igennem min løbetræning i formiddags og fik øget mine intervaller fra 6 til 8 stk. Tak søde Mads, fordi du ville med og trak mig! Og jeg holder stadig fat i at komme ud og løbetræne 3 gange om ugen. 

Odense Symfoniorkester og Liya Petrova

Odense Symfoniorkester og Liya Petrova

Fredag var vi lidt finkulturelle, da vi var en tur i Odense Koncerthus for at høre koncerten “Det uudslukkelige” med Odense symfoniorkester. Rigtig fin oplevelse; jeg synes det kan være helt mindfuldt at lytte til klassisk musik og specielt, hvis det inkluderer violiner og/eller fløjter. Og må indrømme at aftenens solist, violinisten Ilya Petrova, var fantastisk dygtig.

Torsdag aften var Mads og jeg i Odense Zoo. Min arbejdsgiver Jysk Fynske Medier havde inviteret os medarbejdere i zoo, hvor vi efter lukketid fik mulighed for at gå rundt i haven.

Jeg synes, vi har en fantastisk zoologisk have i Odense og elsker at komme der; med eller uden børn. Og vi skylder faktisk også lige de “2 små” fra Farum en zoo tur!

Arrangementet inkluderede også aftensmad i form af en smækker lækker burger fra Grillenburgerbar.dk. Og den var god!

Herunder kan du se et par billeder fra vores torsdag aften i Odense Zoo.

 

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

 

 

 

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

Og få 17 ideer til en kæreste date. Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig The Harbour Girl Inside Look.

Ved at tilmelde dig The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig The Harbour Girl Inside Look igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...