fbpx

September planer

Jeg har taget hul på september med en stille og rolig weekend uden de store planer. Det har været helt fint eftersom vi startede på arbejde i mandags efter vores sommerferie. Det er dejligt at komme i gang igen og se alle mine søde kolleger, men den første uge er sgu altid lidt hård at komme igennem.

Lørdagen var dog ikke helt uden planer. Her var vi nemlig til reception hos vores zoneterapeut, Michelle, fra Alternateam. Michelle havde 25 års jubilæum og jeg har gået ved hende i omkring 22 år. Efter receptionen hos Michelle var Mads og jeg så en tur forbi Storms Pakhus, der her weekenden fejrer deres 1 års fødselsdag i Seebladsgade. Dejligt at have dem i sin baghave.

Ellers er mine planer for september:

-at vi skal have gang i nogle biografture igen. I år har vi faktisk meldt os ind i Biografklub Danmark efter nogle års pause. Selvom jeg måske ikke gider se alle filmene, så er det en god måde at komme afsted på. Og nogen gange viser det sig heldigvis også, at de film jeg har mindst forventninger til, faktisk er ret go’e. 

I år er vi med i Biografklub Danmark
I år er vi med i Biografklub Danmark

Vi var inde og se “LykkePer” i torsdags. Den var forbavsende god, men ret lang. Jeg er ikke ret go’ til film, der varer mere end 1.5 time og “LykkePer” varer knap 3 timer. Men selvom jeg var ret udfordret specielt den sidste halve times tid, er jeg nu glad for at jeg har set filmen. Der er masser af stof til eftertanke og gode skuespilpræstationer af Per og Jakobe.

-at have lys i vinduerne 11 september. Lige som jeg altid har lys i vinduerne 4. maj, så har jeg det også 11. september – for lige at minde mig selv om at frihed og demokrati kan have en pris. Og en lille reminder om at husk at være taknemmelig.

-at nyde alle gode sensommeraftner, der måtte komme, ude på vores terrasse – nu har vi jo ramt en årstid, hvor hver sommeraften principielt kan være den sidste.

Fokus på sundhed:

-at holde fast i min løbe træning med henholdvis 1 minuts gang og 1 minuts løb, i alt 6 gange. Planen er at jeg skal afsted 3 gange om ugen og at trænings mængden stille og roligt skal øges – i samarbejde med min fysioterapeut.

-at drikke mere vand og mindre kaffe.

September byder bl.a. på klang meditation
September byder bl.a. på klang meditation

-at prøve klangmeditation. Jeg har gennem FOF tilmeldt mig et klang meditationskursus, der løber over 4 torsdage. Det glæder jeg mig til at se hvad er for noget. Måske det kan være en god måde at få ro i hovedet på. Nu må vi se!

-at gå en tur efter aftensmaden for at sætte lidt gang i forbrændingen.

-og sidst men ikke mindst at finde en dato her i september (tak for snakken D), hvor “drengene & pigerne” kan mødes og tage hul på efteråret. Ganske som vi mødtes på Storms i juni for at ønske god sommerferie!  Ved nogen af jer læser med her på bloggen, så nu er I advaret 😉

 

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

 

 

 

 

 

 

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.