Klang meditation – jeg er fan!

You may also like...

2 Responses

 1. Kære Jeanette
  Jeg synes i hvert fald klang meditationen ‘rammer’ mig og min tankehjerne, på den go’e måde💆🏼‍♀️ Så håber du får muligheden for at prøve det en dag🙏🏻
  Ja den med 2 svar felter tygger jeg lige lidt på; jeg står jo selv for opsætningen uden at være verdensmester. Men tror det er kommet ifm noget opdatering af et plugin🤔 men jeg satser da på at få luret hvor det går galt🕵🏻‍♀️ Og tak fordi du gør mig opmærksom på det👍🏻
  Go’ weekend til Søren & dig😘
  Knuz
  Louise

 2. Det lyder simpelthen bare såå spændende og jeg kunne virkelig godt overveje at prøve sådan en klang massage.. Bare for at se om det ville kunne gøre noget for mig.. må se om jeg kan tage mig sammen til det en dag..

  Hvorfor er der to kommentar felter på din blog???

  Knus <3