Tilbageblik på ugen #3

Et hurtigt tilbageblik på min uge, der gik bød på følgende:

-mandag aften var jeg på Froggy’s i Odense for at høre et foredrag med seje Jeanette Hardis, der har bloggen Letsblogsomeshit. Jeanette fortalte om sin blog-rejse og bl.a. om det svære i at balancere mellem at være privat og personlig på bloggen, når andre i ens liv ikke har valgt at dele deres liv offentligt. Og ikke mindst hvordan hendes blog har været med til at udvikle hende som person. Tankevækkende foredrag tilsat lidt lækkerier fra Froggys var en perfekt opskrift på en dejlig mandag aften.

Tilbageblik på ugen #3 - med bl.a. Jeanette fra Letsblogsomeshit

Tilbageblik på ugen #3 – med bl.a. Jeanette fra Letsblogsomeshit

Cava brut rose

Cava brut rose

Hjemmebagt knækbrød med laks

Hjemmebagt knækbrød med laks

-selvom vejret lader lidt tilbage at ønske fik vi forårs klargjort vores altan. Det lyder som et større projekt, men klares snilt på max en time. Vi fik smidt gamle visne planter, der ikke overlevede vinteren ud og fik købt lidt nyt – både potteholdere og blomster. Nu mangler vi så bare det go’e vejr!

-vi fik købt billetter til en (jule)koncert med Elvis aka Henrik Brusborg i Fredens Kirke d. 12. december. Fredens Kirke afholder en del koncerter i deres smukke kirkerum i løbet af året. Men det er første gang vi deltager, og det glæder vi os til. Vi hørte nemlig Brusborg & Co sammen med Odense Symfoniorkester for et par år siden i Odense Idrætshal og halløjsa det var godt. Du kan tjekke deres koncertkalender ud her.

Tilbageblik på ugen #3

-jeg fik laaangt om længe købt en buket orange roser; jeg ved ikke hvorfor jeg er blevet vild med orange blomster her på det sidste Men nu pynter denne her buket i hvert fald på vores spisebord. Så hyggeligt med levende blomster.

Mine orange roser

Mine orange roser

-efter en periode uden yoga, er jeg nu igen i gang med at få gjort yoga øvelser til en fast del af mit morgenritual. Det føles faktisk ret godt at være tilbage på yoga måtten igen 🙂 Og yoga gør godt for mig. Det kan du læse mere om i et tidligere indlæg

-torsdag stod den på varme hveder – og nej overskuddet rakte ikke til selvbag. Men jeg hjembragte selv fra Føtex og der var dømt Brdr. Price (red: læs rigeligt med smør)

-har gået og ventet på at de der skide kirsebærtræer i Åløkke kvarteret sprang ud, så jeg kan være med på den obligatoriske blomstrende kirsebærtræer blogger billede trend. Og de lader vente på sig, så indtil da må du nøjes med et billede af flotte blomstrende magnolia træer.

Blomstrende magnoliatræ

Blomstrende magnoliatræ

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

og få min guide 'Sådan kommer du i gang med at dyrke dit eget avocado træ'.

Du får også tips og inspiration til hvordan jeg håndterer tankemylder og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...