fbpx

Tilbageblik på ugen #3

Et hurtigt tilbageblik på min uge, der gik bød på følgende:

-mandag aften var jeg på Froggy’s i Odense for at høre et foredrag med seje Jeanette Hardis, der har bloggen Letsblogsomeshit. Jeanette fortalte om sin blog-rejse og bl.a. om det svære i at balancere mellem at være privat og personlig på bloggen, når andre i ens liv ikke har valgt at dele deres liv offentligt. Og ikke mindst hvordan hendes blog har været med til at udvikle hende som person. Tankevækkende foredrag tilsat lidt lækkerier fra Froggys var en perfekt opskrift på en dejlig mandag aften.

Tilbageblik på ugen #3 - med bl.a. Jeanette fra Letsblogsomeshit
Tilbageblik på ugen #3 – med bl.a. Jeanette fra Letsblogsomeshit
Cava brut rose
Cava brut rose
Hjemmebagt knækbrød med laks
Hjemmebagt knækbrød med laks

-selvom vejret lader lidt tilbage at ønske fik vi forårs klargjort vores altan. Det lyder som et større projekt, men klares snilt på max en time. Vi fik smidt gamle visne planter, der ikke overlevede vinteren ud og fik købt lidt nyt – både potteholdere og blomster. Nu mangler vi så bare det go’e vejr!

-vi fik købt billetter til en (jule)koncert med Elvis aka Henrik Brusborg i Fredens Kirke d. 12. december. Fredens Kirke afholder en del koncerter i deres smukke kirkerum i løbet af året. Men det er første gang vi deltager, og det glæder vi os til. Vi hørte nemlig Brusborg & Co sammen med Odense Symfoniorkester for et par år siden i Odense Idrætshal og halløjsa det var godt. Du kan tjekke deres koncertkalender ud her.

Tilbageblik på ugen #3

-jeg fik laaangt om længe købt en buket orange roser; jeg ved ikke hvorfor jeg er blevet vild med orange blomster her på det sidste Men nu pynter denne her buket i hvert fald på vores spisebord. Så hyggeligt med levende blomster.

Mine orange roser
Mine orange roser

-efter en periode uden yoga, er jeg nu igen i gang med at få gjort yoga øvelser til en fast del af mit morgenritual. Det føles faktisk ret godt at være tilbage på yoga måtten igen 🙂 Og yoga gør godt for mig. Det kan du læse mere om i et tidligere indlæg

-torsdag stod den på varme hveder – og nej overskuddet rakte ikke til selvbag. Men jeg hjembragte selv fra Føtex og der var dømt Brdr. Price (red: læs rigeligt med smør)

-har gået og ventet på at de der skide kirsebærtræer i Åløkke kvarteret sprang ud, så jeg kan være med på den obligatoriske blomstrende kirsebærtræer blogger billede trend. Og de lader vente på sig, så indtil da må du nøjes med et billede af flotte blomstrende magnolia træer.

Blomstrende magnoliatræ
Blomstrende magnoliatræ

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.