fbpx

Sjovt at se mine kolleger irl

I går deltog jeg i min første fællesarbejdsdag i bloggerfællesskabet Bloggers by Heart. Som medlem af deres Premium gruppe (BBHP) er der mulighed for at mødes med andre bloggere for at sparre og netværke. Det var virkeligt sjovt at se mine kolleger irl. Og jeg havde glædet mig som et lille barn til juleaften til at prøve at være med på en fælles arbejdsdag.

Udfordringen for mig er nemlig at de fælles arbejdsdage foregår på Noho i Kødbyen i København. Og det er jo noget af et projekt (og dyrt) både at skulle tage en fridag og tage toget til Kbh. Men vi holder ferie i denne her uge og heldigvis var Mads med på ideen. Han tilbød nemlig at køre mig derover og så ville han gå på sigthseeing i mens. Se det kan man da lige kalde en sød kæreste!

6 seje blogger girls
6 seje blogger girls

Jeg skulle mødes med de 5 andre bloggere fra kl. 10-15 på Noho. Noho er en restaurant og cocktail bar samt et slags co-working space, hvor man kan mødes og medbringe sin bærbar. Det koster ikke noget at sidde ved bordene, men det er selvfølgelig god stil at købe noget mad og drikkevarer i deres bar, som tak for husly.

Og straks da Mads havde sat mig spottede jeg Vibeke udenfor Noho. Hun var lige i gang med at lave en Instagram story om at hun skulle til netværksmøde. Og så var vi lige som i gang 🙂

I løbet af de næste 10 minutter ankom de 4 andre bloggere. Og som altid når jeg har mødtes med nye ‘kolleger’ i mine forskellige bloggernetværk, ja så går snakken faktisk altid ret godt. Vi startede med den obligatoriske præsentationsrunde. Og selvom jeg havde læst lidt på lektien inden vi mødtes, var det helt fint lige at høre de 4 andre fortælle om sig selv.

Masser af tanker og inspiration

Efter at jeg er kommet med i BBHP kan jeg godt mærke at det har sat masser af tanker i gang omkring min blog. At jeg vil lidt mere med den under hensyntagen til min fuldtidsarbejde, som jeg er mægtig glad for.

Men jeg kan mærke medlemsskabet og sparringen med andre har givet mig blod på tanden ift at ville noget mere med bloggen. Og også lige stramme konceptet lidt, så jeg fokuserer på 3-4 emner og ikke skyder så meget med spredehagl. Det er jo lidt det livsstilsbloggere ofte gør.

På den fælles arbejdsdag fik jeg nogle input, ideer og råd til hvilke veje jeg kan gå. Så nu skal jeg virkelig i gang med at få lavet min persona. En persona er en fiktiv person, som jeg forestiller mig er den typiske læser af min blog. På den måde får jeg noget mere fokus på hvilke indlæg, der er relevante at skrive.

Udover beskrivelsen af personaen skal jeg også have gjort mit mediekit færdigt. Et mediekit er et skriv, der kort fortæller om mig og min blog, lidt om hvem mine følgere er, hvordan jeg arbejder og f.eks. om mine tidligere resultater eller samarbejder og samt hvilke ydelser jeg tilbyder.

Og sidst men ikke mindst skal jeg have lavet en freebie. Det er det jeg vil tilbyde mine læsere, når de tilmelder sig det nyhedsbrev jeg snart lancerer.

Jeg fik nogle input til min freebie og min persona på arbejdsdagen i går. Så nu er det bare om at komme i (blogger)arbejdstøjet de sidste par feriedage.

Sjovt at se mine kolleger irl

I går fik jeg fornøjelsen af at hilse på:

Vibeke fra Byguldager hvor hun blogger om livet plus 50, overgangsalder og sine oplevelser. Vibeke og jeg aftalte også at vi skulle have gang i et lille projekt. Men hvad det er vil jeg selvfølgelig ikke afsløre her.

Janet fra Livsmoden hvor hun blogger om sjove, skøre og skønne ting fra sit hverdagsliv, ferier i Sverige og Frankrig

Hanne fra Raskeriet hvor hun blogger om personlig udvikling og spiritualitet

Katrine fra Katrinelundløje hvor hun laver rejseguides og giver masser af inspiration til at rejse med børn

Lise fra Lisesommerlund hvor hun blogger om økonomi og minimalisme

Katrine og Lise har startet Bloggers By Heart fællesskabet. For mig er det utrolig givende at være med i BBHP fællesskabet. Der er altid råd, hjælp og sparring at hente og altid med den positive vinkel, hvor vi spiller hinanden gode.

Du kan i øvrigt læse mere om mit medlemsskab i Bloggers By Heart Premium her og her.

Tak for en dejlig dag til Hanne, Janet, Vibeke, Katrine og Lise – og tak Mads for at tage med. Jeg håber jeg får mulighed for at deltage i flere fælles BBHP arbejdsdage fremover.

For god ordens skyld kan jeg oplyse at indlægget hverken er reklame eller sponsoreret. Det er blot min oplevelse af hvordan det er at være med i et bloggernetværk.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

4 Comments

 1. 27/08/2019 / 23:34

  Det var superhyggeligt og skægt at mødes in real life.
  Ja – de netværksmøder er vigtige og så givende –
  Havde det ikke været for alle de seje kvinders støtte, så var min blog blevet lukket før den rigtigt kom igang.
  Glæder mig til vi ses igen.

  • 28/08/2019 / 07:11

   Arbejdsdagen var hele turen fra Odense værd. For du har ret i at det gi’r rigtig meget at mødes og sparre. Og skønt at vi har fået dig overbevist om at du skal fortsætte med at blogge?? For du gør det godt Janet??
   Og jeg glæder mig også til at møde dig igen?
   Kh
   Louise

 2. 24/08/2019 / 14:45

  Mange tak og i lige måde Louise; der bliver forhåbentlig lejlighed til at hilse på hinanden irl en anden gang inden alt for længe 🙂
  (og beklager jeg først svarer i dag; din kommentar var på forunderligvis kommet under spam. Men det er ændret nu 🙂 )

 3. 15/08/2019 / 11:41

  Hvor hyggeligt! Ville så gerne have været med og hilst på dig, men jeg var på et kursus 🙂