fbpx

Vil du også være med i Bloggers By Heart Premium?

<Indlægget indeholder reklame>

Bloggers By Heart er et bloggerfælleskab for selvstændige wordpress.org bloggere. Her kan jeg som blogger finde både fællesskab, råd, inspiration og vejledning og møde nye bloggere. Og vi er her i alle aldre og afskygninger; vi blogger om livsstil, karriere, friluftsliv eller online medier. Andre blogger om mad, personlig udvikling, diy eller design. Men vi hjælper hinanden!

Lise og Katrine fra Bloggers By Heart
Lise og Katrine fra Bloggers By Heart

Det er de 2 seje bloggere Katrine og Lise, der har startet netværket Bloggers By Heart op. Her i starten af 2019 lancerede de så en Premium udgave af netværket. Her rykker vi lidt tættere sammen, har fælles arbejdsdage og der er endnu mere inspiration og gode råd at få.

I starten af februar meldte jeg mig ind i Bloggers By Heart Premium. Det kan du læse mere om her. Jeg har længe gået med nogle overvejelser om hvordan min blogger fremtid skal være.

Jeg har et fuldtidsjob, som jeg er mægtig glad for. Har verdens bedste chef og nogle superskønne kolleger, så ingen klager den vej. Men omvendt nyder jeg også min blog og det giver mig nogle andre og gode udfordringer og glæder.

Fællesskab og uafhængighed

Så derfor har jeg besluttet mig for at give den lidt mere gas på bloggen; i hvert fald så meget som tiden tillader det ift min søde kæreste, mit job og øvrige interesser. Her kom Bloggers By Heart Premium tilbuddet som sendt fra himlen.

Vil du også være med i Bloggers By Heart Premium?
Vil du også være med i Bloggers By Heart Premium?

Fællesskabet er uafhængigt på den måde, at jeg fortsat selv bestemmer alt på min blog, selv bestemmer hvilke firmaer m.v, som jeg vil samarbejde med etc. Til gengæld er der masser af hjælp og inputs at hente fra Katrine og Lise og de øvrige medlemmer. Smid et spørgsmål ud i vores facebook gruppe og der dukker hurtigt nogle svar op!

Tilmeld dig senest 31. marts og spar penge!

Et Bloggers By Heart Premium medlemsskab koster 95 kr. pr. måned. Tilmelder du dig inden den 31. marts 2019, så skal du kun betale 720 kr. for 12 måneder, og du sparer altså hele 420 kr. det første år.  Hvis du altså tilmelder dig via linket her <reklamelink>.

Og ja, jeg får også lidt ud af det, når du tilmelder dig via ovenstående reklamelink 🙂

OBS: Premium medlemsskabet forudsætter, at du har en selvstændig wordpress.org blog.

Medlemsskabet inkluderer bl.a. adgang til særlige rabataftaler, eksklusive blogger events, medlemsskab af Premium Facebook gruppen, promovering af din blog på BBH’s hjemmeside og på Instagram profilen samt mulighed for hhv gæsteblogging og Instagram takeover med mere. Du kan se alle fordelene her.

Du har i øvrigt også mulighed for at deltage i fælles arbejdsdage, primært i København. Det har jeg til go’e lidt endnu, men satser da helt klart på at jeg er med på en arbejdsdag enten i april eller maj.

Så gør som mig og gi’ den max Bloggers By Heart Premium gas! What’s not to like?

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.