Med i nyt fællesskab

Her i weekenden tog jeg en hurtig beslutning og meldte mig ind i blogger fælleskabet: Bloggers By Heart. I fredags landede der nemlig en mail i min mailboks med et nyt initiativ fra Bloggers By Heart om at melde sig ind i deres nyoprettede Premium fællesskab.

Og jeg har nemlig kigget BBH lidt over skulderen on off de sidste mange måneder – uden at få noget gjort ved det. Meget modsat af hvad jeg plejer!

Med i nyt fællesskab: Jeg er nu en del af Bloggers By Heart Premium
Med i nyt fællesskab: Jeg er nu en del af Bloggers By Heart Premium

Selvstændig og fællesskab:

Helt fra start har jeg valgt at lave en selvstændig blog, så jeg ikke skulle være afhængig af noget eller nogen. Bloggen hostes gennem Certa Web, men ellers står jeg selv for alt.

Det har været lærerigt og jeg har nydt og nyder at kunne gøre som jeg lyster. Jeg kan nørde lidt med og ændre min opsætning og selv vælge om jeg evt. vil samarbejde med nogen. Med friheden følger selvfølgelig også et vist arbejde, som i perioder har trukket tænder ud.

For godt et år siden kom jeg med i fælleskabet Fynske Influencers. Det er et fagligt og socialt fælleskab, hvor vi sparrer med og hjælper hinanden, selvom vi også er en slags konkurrenter.

Og igennem netværket har jeg mødt en masse dejlige odenseanske og fynske bloggere. Nu glæder jeg mig så til at være med i endnu et (nyt) fællesskab. Og jeg er sikker på, at det bliver lige så spændende og lærerigt som F.I.

Og jeg glæder mig til sparring, gode råd og inputs fra og med Lise, Katrine og de øvrige BBH bloggere.

God onsdag 🙂

Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

og få min guide 'Sådan kommer du i gang med at dyrke dit eget avocado træ'.

Du får også tips og inspiration til hvordan jeg håndterer tankemylder og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...