fbpx

Sådan er livet som blogger kæreste – bag kameraet

Jeg er ikke den eneste med en insta/blogger kæreste. Eller hubby som det vist hedder på blogger sprog. Og som kæreste med en person, der render rundt og leger instagrammer og blogger kan man blive udsat for lidt af hvert. Bare spørg Mads og hans ligesindede. Men heldigvis havde jeg mødt Mads, da jeg startede min blog og min profiler på de sociale medier. Så på den måde har han været med fra start og altid bakket mig op. Det er jeg utrolig glad for. For det er ikke småting man kan blive udsat for som hubby. Så derfor har jeg spurgt Mads om han vil give sit besyv med om hvordan det er at være med på sidelinjen. Og heldigvis sagde han ja 😉 So here goes.

Sådan er livet som blogger kæreste - bag kameraet og for en gangs skyld var det ikke mig bag kameraet
For en gangs skyld var det ikke mig, der var bag kameraet!

Sådan er livet som blogger kæreste – bag kameraet

af Mads

Da Louise spurgte mig om jeg havde lyst til at skrive et indlæg, skulle jeg lige overveje det. Normalt er jeg jo vant til ‘bare’ at læse nogle af hendes indlæg igennem inden de går live på bloggen. Men jeg blev enig med mig selv om, at det måske alligevel kunne være meget sjovt at give mit besyv med. Så her kommer lidt om hvordan det er at være blogger kæreste bag kameraet.

Livet som blogger kæreste bag kameraet indbefatter:

 • at vi (læs jeg) tager 47 billeder og kun 1-2 af dem behager damen og kan kategoriseres som ‘gode’ og/eller brugbare
 • at hver gang der kommer pakker i pakkeshoppen, kan jeg være ret sikker på at det igen er tid til at finde kameraet frem for at tage billeder af nyerhvervelserne
 • at hver gang solen skinner, så skal der tages billeder af damen på udvalgte locations specielt her i havnehood’et. Og der skal gerne skiftes lidt tøj undervejs. Og jeg har stille og roligt har lært at ignorere de personer, der går forbi, når Louise står og danser på havnekajen.
 • at hun poserer og skal fotografereres i alle mulige og umulige positioner – for ikke at se tyk ud eller undgå dobbelthagen
 • at uanset om vi spiser ude eller hjemme, så kræver det tålmodighed. Der skal nemlig jævnligt tages billeder af maden før vi spiser. Resultat = maden bliver kold
 • at når vi spiser hjemme skal Louise helst have det ‘pæne’ mad de dage, der skal tages billeder. Og ind i mellem anrettes det på vores spisebord, selvom vi normalt spiser ved vores køkkendisk.
 • at der gerne og ofte flyttes rundt på planter, billeder og andet interiør i hjemmet, mens der tages indendørs billeder for at få den rette stemning eller baggrund. Og ak og ve hvis der hænger en uautoriseret trøje over en stoleryg.
 • at når Louise udbryder ‘instagram moment’, så er det bare med at komme ud af kameravinklen. For så skal der tages billeder og det er ikke altid jeg skal med på billedet 😉
Hvad har damen lige gang i her?
Hvad har damen lige gang i her?

Det er ikke skidt det hele

Men nu er det ikke skidt det hele. Faktisk har det overrasket mig hvor meget tid, det rent tager at lave et blogindlæg, tage billeder og lave opdateringer på sociale medier etc.

Derudover er det gode ved at bo sammen med en blogger til gengæld også alle de gode oplevelser, der følger med som f.eks. restaurantbesøg. De går jo heldigvis også ofte ud over mig på den gode måde. Og så er der alle de sjove og positive mennesker vi møder i og omkring blogger og instagram miljøet. Så egentlig er det ikke så slemt.

Tak

Det var lidt om livet på sidelinjen og bag kameraet.

Tak Mads for de både lettere afslørende men alligevel pæne ord, he he. Men ingen tvivl om at det kræver sin mand at stå på sidelinjen og ofte have rollen som kamerafører. Men det klarer du nu meget godt og jeg er så glad for din opbakning:-)

Vil du læse om nogle af mine andre bloggerovervejelser, så læs med i mit tidligere indlæg ‘Når ens moster leger blogger‘.

Har du også involveret din kæreste/mand i dit blogger projekt? Og deltager han frivilligt eller er der lidt tvang ind over?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

14 Comments

 1. 01/03/2021 / 16:19

  Har aftalt med kæresten at ‘blog liv SoMe og krimi’ mere skal være et fællesprojekt. Han elsker at være bag kameraret og hjælpe mig. Vi skal bare flytte færdig først, så det kommer når det kommer.
  Hils ham den søde ????
  Håber vi mødes i dette år ❤️

  • Louise
   Forfatter
   01/03/2021 / 18:00

   Fedt at høre at du også har en kæreste, der bakker dig op???????? Og hyggeligt at være sammen om ringe

   Og ja jeg håber da sandelig også at vi får hilst på hinanden irl her i løbet af 2021????

   Kh
   Louise

 2. 27/02/2021 / 09:36

  Fin artikel af din mand – genkender meget af det ????

  • Louise
   Forfatter
   27/02/2021 / 10:54

   Tak Jane???????? Og jeg giver roserne videre til ham den søde????

   God lørdag????☀️????

   Kh
   Louise

 3. 21/02/2021 / 19:13

  Herhjemme er det både Manden og den ældeste søn der sættes i sving når der skal tages billeder. Manden kender godt til de mindst 50 billeder der skal tages, det har sønnike endnu ikke helt lært. Min største udfordring er at ham den lille gerne vil med på alle billeder. Så nogle gange skal der lige tages ekstra mange…
  /Annette

  • Louise
   Forfatter
   21/02/2021 / 20:07

   Dejligt at din mand og ældste søn bakker op og er med at styre kameraet. Og måske din yngste søn er en blogger eller instagrammer in spe, når han er så glad for at blive fotograferet????

   Ha’ en skøn søndag aften????

   Kh
   Louise

 4. 21/02/2021 / 15:15

  Åhh jeg kan 100% genkende mange af punkterne. Dejligt med sådan en tådmodig mand der gerne giver en hånd med.

  Det kan nogengange godt være ekstra udfordrende med et skrigende barn på sidelinjen men det gælder om at finde nogle gode rutiner og et godt samarbejde så stemningen omkring det er positiv. Dejligt at han også ser glæderne ved jobbet.

  /Helle

  • Louise
   Forfatter
   21/02/2021 / 17:09

   Ja det er skønt med opbakning fra vores bedre halvdele. Og de får forhåbentlig også lidt ud af de gode og sjove oplevelser, der også følger med bloggerlivet????

   God søndag til dig☀️

   Kh
   Louise

 5. 21/02/2021 / 09:04

  Han er nu altså sød og tålmodig ham din Mads – hold godt fast i ham 😉 Herhjemme holder gemalen sig gerne på afstand og blander sig for det meste udenom… Enkelte gange har han dog kommet med (mere eller mindre) gode forslag, når lyset har drillet ved fotograferingen af maden 🙂

  Men han giver mig den plads og tid jeg har brug for til blogarbejdet og anderkender det… Og det betyder alverdens for mig – til at starte med synes han nemlig at det var pjat med en blog.

  • Louise
   Forfatter
   21/02/2021 / 10:05

   Tak for de pæne ord og du kan tro jeg holder godt fat i Mads????
   Jeg tror det kommer bag på mange hvor lang tid det tager at drive en blog med tilhørende sociale medier.

   Men kun skønt at andre får øjnene op for det og anerkender den arbejdsindsats vi yder.

   Og det glæder mig at høre at din bedre halvdel også giver dig plads og anerkendelse. Og hvem ved måske du endda får ham med i køkkenet en dag og han begynder at lave indlæg med ‘mande-mad’????????‍????

   God søndag☀️

   Kh
   Louise

 6. 21/02/2021 / 08:32

  ????Sikken en Mads☀️Supercool assistent, du der har fået fat i. Jeg vil bede min Gemal læse indlægget, og håbe det evt. vil inspirere til lidt villighed og om ikke andet, så større indsigt i, hvor lidt let, det er at blogge????

  • Louise
   Forfatter
   21/02/2021 / 08:41

   Det lyder som en god ide med gemalen???????? Og jeg giver roserne videre til ham, det har fortjent dem????

   God søndag☀️

   Kh
   Louise

 7. 21/02/2021 / 07:43

  Han lyder som en go’ og tålmodig assistent – det er ikke helt værst for projektet, med en frivillig medarbejder i hjemmet, sådan som han må sættes i sving, kan jeg høre????

  • Louise M
   Forfatter
   21/02/2021 / 08:18

   Det er han bestemt også – og jeg kan afsløre at han får masser af ros????‍❤️‍????????

   Ha’ en skøn solskins søndag i det nordjyske☀️

   Kh
   Louise