fbpx

Farvel til februar med højt humør og trælsheder

Vi nærmer os et farvel til årets 2. måned februar. Måneden er årets korteste og normalt byder februar på vinterferie og nok også skiferie for en del af jer. Men ikke i år, hvor det har været stayhome vinterferie vacation for os alle – i det omfang man har afholdt vinterferie. Min februar har faktisk været rigtig fin, så det var lidt en udfordring at finde frem til månedens trælsheder.

Trælsheder er et lille selvopfundet udtryk. Træls er sådan et dejligt jysk udtryk og betyder bøvlet, irriterende, plagsom og/eller besværlig. Og vel i virkeligheden det hele summet op i et ord: træls.

Farvel til februar med højt humør og trælsheder

Højt humør i februar fordi

Mads har fået nyt job. Han er blevet ansat som letbanefører hos Odense Letbane og er dermed med på det allerførste hold af letbaneførere her i Odense. Efter en længere ansættelsesproces, der startede i slut november sidste år og blev udsat gr. corona fik Mads her først på måneden endelig besked om hvornår han skulle starte. Men han glæder sig og jeg er slet ikke i tvivl om han bli’r glad for jobbet.

Februar blev også måneden hvor jeg for alvor fik gang i min løbetræning. Vi snakker stadig noget interval med 4 minutters løb, 1 minuts gang a 6-7 runder. Og så slutter jeg gerne af med at gå ca 30 minutter, så kroppen vænner sig til at være i gang en times tid. Men hey, hjemme hos mig slår ALT sofaen.

Det gode vejr gjorde det lettere at sætte tjek ved løbetræningen
Det gode vejr gjorde det lettere at sætte tjek ved løbetræningen

Februar har budt på masser af webinarer og lives, hvor jeg har forsøgt at holde hovedet skarpt.

Yoga øvelser stort set hver eneste morgen – og nøj hvor gør det godt for krop og sjæl.

Jeg lige har bestilt 192 påskeæg på nettet – ja, ja nogen her på matriklen pønser på noget. Stay tuned 🙂

Hygge og sol i februar fordi

Vi var et smut forbi min søster og svoger i F town i går og fejrede yngste niecens 9 års fødselsdag med afstand og håndsprit. Hun er altid glad for at se sin moster og onkel og det forstår vi jo godt 😉 Og nu hvor vi ikke selv har børn, så er det altså bare meget hyggeligt med alle vores nevøer og niecer.

Yngste medlem af Møller klanen er lige fyldt 9 år
Yngste medlem af Møller klanen er lige fyldt 9 år

jeg havde et par walk and talks med et par gode veninder. Hyggelig måde at være sammen på og få catchet lidt op, når nu you know…. og masser af skridt på kontoen.

februar har også budt på nogle næsten forårsagtige dage med solskin og 12-14 grader. Humørpiller af den sunde slags!

Mads og jeg fejrede Valentines lidt mere end vi normalt plejer. Jeg fik selvfølgelig en flot buket blomster. Men derudover havde vi købt tapas bord hos Føtex. Det var lækkert og tåler bestemt en gentagelse. Og fordelene med tapasbord er , at vi kan sidde og hygge over det fremfor 1, 2 og 3 og så har vi spist.

Vores Valentines tapasbord
Vores Valentines tapasbord

Læs om hvordan min januar gik her

Trælsheder i februar fordi

vi havde 4 stk. corona ramte weekender i rap med fokus på hygge og afslapning. Armen altså hvor er det skønt men nej jeg er lettere ironisk her. Jeg synes lige som konceptet er ved at være lidt for velkendt. For vi savner da slet ikke vores sociale aktiviteter eller at se venner og familie. Ikke spor….nej da slet ikke……

Min tinnitus har været ret larmende det meste af måneden. Og det er altså ikke fremmende for det gode humør, når hovedet bimler og bamler. Og Mads får jævnligt ‘vil du ikke lige være sød og skrue ned’ for hvad det nu end er han hører. Men jeg prøver at slappe af, høre afslappende musik og få ro på med alle de midler, jeg kan.

Så farvel til februar med højt humør og trælsheder og glæder mig så meget til at tage hul på marts måned – og forhåbentlig også at byde foråret velkommet. I hvert synes både erantis og vintergækker at have luret, at mildere vinde burde være på vej 🙂

erantis
erantis
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

4 Comments

 1. 28/02/2021 / 14:14

  Tillykke med Mads’ nye job. Vidste slet ikke der var en letbane på vej, men det er jo heller ikke så tit jeg er på Fyn/Odense.

  Jeg er helt “høj” over at der åbne slidt op. Wow, det var lige hvad jeg havde brug for. Det bevirker også at jeg fra i morgen af på komme kontoret én gang om ugen. Det glæder jeg mig virkelig meget til.
  Vi “læses ved” i marts 😉
  /Annette

  • Louise
   Forfatter
   28/02/2021 / 16:05

   Tak – og bare rolig letbanen er ved at blive bygget helt færdigt og skal først køre (med passager) fra ultimo august???? men indtil da skal Mads og hans kolleger træne????

   Og ja skønt at der trods alt lukkes lidt op – omend nogle af reglerne virker tåbelige???? og skønt med lidt kontortid til dig????????‍????

   Kh
   Louise

 2. 28/02/2021 / 11:00

  Tillykke til Mads☀️ Og dig med dit løberi☀️ Øv bøv med tinnitus og øresusen, det er da træls at skulle høre på. Foråret pibler også frem her i området – og gåturene, med bøllebassen, er derfor udvidet betragteligt i det milde vejr☀️ Alt fra årstid til snarlige åbninger, her og der, lysner nærmest lige nu☀️Det kan kun blive bedre snart☀️

  • Louise
   Forfatter
   28/02/2021 / 11:11

   Tak, tak og ja Mads glæder sig til at starte og det er nu også lidt spændende at være med på det første hold????

   Ja tak til lidt mere solskin og forårsfornemmelser☀️???? det hjælper altid på humøret????????‍♀️

   Skøn søndag til dig, gemalen og gravbøllebassen❤️☀️????

   Kh
   Louise