fbpx

Når ens moster leger blogger

Nogen af jer har nok set i mine stories på Instagram, at Mads og jeg har haft fornøjelsen af at have haft feriebørn her i weekenden. Vi har haft besøg af Møller klanens 2 yngste på hhv 8 og 10 år. Og vi har haft en superhyggelig weekend med masser af forkælelse. Vi har fokus på, at det skal være sjovt og hyggeligt at være på besøg hos moster Louise og onkel Mads. Og service- og aktivitetsniveauet er højt, når vi har de unge mennesker på besøg. Til gengæld forventer vi også at man f.eks. sætter sin tallerken hen til opvaskemaskinen, når man er færdig med at spise, at man hører efter første gang vi siger noget og alt det der.

Her er weekendens seje firkløver
Her er weekendens seje firkløver

Når ens moster leger blogger

Men hvordan er det så at være feriebarn på havnekajen, når ens moster leger blogger. Hidtil har jeg været lidt tilbageholdende med at dele alt for meget om dem og vise alt for mange billeder. Men omvendt så er jeg jo også en stolt moster eller faster til en skøn flok på 6 stk. i alderen fra 8 til 25 år. Og det vil jeg selvfølgelig også gerne dele med omverdenen. Når man nu som jeg har været så heldig at få sådanne nogle skønne nevøer og niecer 😉

Når ens moster leger blogger skal der kigges direkte i kameraet
Når ens moster leger blogger skal der kigges direkte i kameraet

Denne her gang har jeg i forhold til de yngste været lidt mere åben omkring det, at jeg tager billeder og blogger. De ældste ved selvfølgelig godt hvad det betyder. Og jeg må gerne ligge billeder op af ældsteniecen – bare jeg ikke tagger hende. Det synes jeg da er en meget fair deal. De 3 ældste nevøer tager det hele med ophøjet ro.

Jeg tror ikke helt de yngste endnu ved hvad det at blogge betyder. Men de har i hvert fald lært, at deres moster gerne vil tage billeder af dem og af os, når vi laver nogle ting sammen.

De får også altid lov til at se de billeder jeg deler. Og de siger selv til, hvis der skal tages et nyt billede. Og så spørger jeg pænt om jeg må dele billedet med mine venner. Jeg tænker det nok er den måde de bedst kan forstå det på hvad en blog etc er.

Møller klanens yngste på vores terrasse
Møller klanens yngste på vores terrasse

Bevidsthed

De 2 yngste er også begyndt at blive lidt bevidste om hvordan man skal tage sig ud på billeder. D.v.s. ingen lukkede øjne, mad i munden og alt det der.

Men jeg er stadig meget bevidst om at jeg ikke deler billeder af dem i f.eks. badetøj. Og heller ikke i situationer, hvor de er kede af det eller sure. Det skal ikke være noget, der ved et uheld rammer dem om nogle år, hvor de er blevet ældre og mere bevidste. Så er det sgu ikke sikkert, at man som teenager gider at se et billede af sig selv med leverpostej smurt ud i hele ansigtet. Ordentlighed og respekt er vist nøgleord her.

Jeg er også meget bevidst om at det primært er ham den søde jeg viser mest frem. Og han er ganske indforstået med det og er jo også advaret før der ryger et indlæg eller opslag på. Venner, familie og kolleger prøver at jeg omtale lettere diskret, f.eks. med deres navne forbogstaver. Så de ikke føler de nødvendigvis er tvunget til at være en del af mit blogger påhit.

Det var lidt strøtanker om at passe lidt på familiens yngste i den her social media verden. Mads og jeg nyder som sagt at have besøg af Møller klanens 2 yngste. Men indrømmet vi også rammer sofaen hårdt, når de er blevet afhentet 🙂 Når vi nu ikke selv har børn, så gør vi nok lidt ekstra ud af at det skal være hyggeligt at være på ferie hos os.

Det var populært med en tur i gummibåden
Det var populært med en tur i gummibåden

Hyggelig weekend

Så weekenden bød på sejltur i Mads’ gummibåd, leg på vandgoplerne og besøg i havnebadet. Det bliver også til gå-ture i havnehood’et og masser af snak om stort og småt. Minigolfen nåede vi desværre ikke gr. det lidt ustadige vejr. Til gengæld fik yngstenevøen 2 ture bag på Mads’ motorcykel. Og det var sejt!

2 seje bikere
2 seje bikere

Og så er der jo den obligatoriske feriegave. For et par år siden indførte vi nemlig begrebet feriegaver, så der falder en mindre (efter moster Louise standard) selvvalgt gave af, når man er på ferie og overnatter hos sin moster og onkel. Det var lidt i stedet for at skrue op for fødselsdagsgave niveaet. Og tro mig feriegave traditionen bliver vi mindet om, så snart de er inden for døren!

Midt i aftensmaden lørdag aften udbrød yngsteniecen:

‘Der bor 2 fantastiske mennesker i Odense. De hedder onkel Mads og moster Louise’

Så kigger Mads og jeg på hinanden og jeg tror vi tænkte det samme; nemlig at noget gør vi rigtigt. Og at det faktisk er ret godt at være på ferie på havnekajen, selv når ens moster leger blogger. Og behøver jeg at sige, at julegaverne bliver store efter den kommentar!

Gør du dig nogle overvejelser om hvem du omtaler og viser på din blog og/eller på din Instagram profil?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 25/08/2020 / 07:53

  På min blog, Insta og FB er det gravbøllebassen, der kommer med på foto’s af og til – der er også et par enkelte med gemalen og et med en veninde. Tilladelse, undtagen fra den sagesløse firbenede, er vigtig og dur ikke uden. Og børn har vi et helt specielt ansvar overfor, for afhængig af alder, så aner de nok reelt ikke, hvad de siger ja til. Accept fra forældre, er på sin plads der.
  Det er skønt at være moster og faster, har selv fornøjelsen – og sikke en skøn weekend I alle der har haft☀️

  Kh fra Janet

  • Louise
   Forfatter
   25/08/2020 / 09:07

   Hej Janet

   Tænker ikke gravbøllebassen har noget i mod at være med på din blog og din Instagram. Han virker ret fotogen????

   Og ja helt enig vi har et stort ansvar overfor børn og selvfølgelig er og skal deres forældre involveres. Og jeg er som sagt også altid meget bevidst om at det skal være pæne billeder, som vi også kan tåle at se om 10 år????????

   Skøn tirsdag til dig, gemalen og Elvis????☀️

   Kh
   Louise