fbpx

Så tog jeg næste spring

Så tog jeg næste spring ind i bloggerland og har nu fået mig et nyhedsbrev. Ideen med nyhedsbrevet er, at jeg på sigt kan sende en mail ud til alle jer, der signer sig op, når der er nyt på bloggen. Og nyhedsbrevet kan jeg også bruge hvis og når jeg får lyst til at lave nogle samarbejder med forskellige firmaer.

Jeg valgte at betale mig fra selve opsætningen af nyhedsbrevet. Som medlem af Bloggers By Heart Premium (BBHP) har jeg nemlig haft mulighed for at købe hjælp til opsætningen af de 2 seje BBHP bloggerdamer Lise og Katrine til en fornuftig pris.

Så tog jeg næste spring -med mit nyhedsbrev
Så tog jeg næste spring – med mit nyhedsbrev

I dette tilfælde var det Katrine, der var på tasterne og lavede opsætningsdelen til mig. Jeg sendte de tanker jeg havde gjort mig om det pr. mail til Katrine. Og efterfølgende tog vi en snak over telefonen.

Udover at jeg selv sparede en masse tid, så er det gode ved at få en proff som Katrine til at lave opsætningen, også at der er råd og vejledning at hente.

Jeg havde lagt op til at Katrine bare kunne lave det, når det passede ind i hendes kalender. Så jeg tænkte der nok gik nogle uger. Men efter en uges tid, meldte Katrine, at nu havde hun lavet opsætningen. Og så var det min tur til at komme på banen.

Freebie

Jeg skulle nemlig selv lave min såkaldte freebie til mit nyhedsbrev. En freebie er slags gratis gave eller guide, som du modtager, når du tilmelder dig et nyhedsbrev. Derfor skal en freebie også gerne være i tråd med det indhold, der er på bloggen. Og så var det jo bare at gå i tænkeboks 

Jeg har valgt at min freebie er mine bud på en god kæreste date. Og hvis du er nysgerrig efter at se hvad de bud er, så kan du smutte ned i bunden af indlægget her og tilmelde dig mit nyhedsbrev.

min freebie
min freebie

Nu glæder jeg mig til at skulle i gang med at lære mailchimp programmet endnu bedre at kende og lave selve nyhedsbrevene. Det kræver selvfølgelig lidt ekstra arbejde også at skulle sende det ud. Men jeg synes kun, at det er sjovt at udfordre mig selv.

På sigt tænker jeg det med nyhedsbrevet både kommer mine læsere og mig til gode. Og det fede er, at min lærdom her på bloggen også kommer mig til gode i forhold til mit job i verdensfirmaet 🙂

Så alt er godt i bloggerland 🙂 Ha’ en skøn torsdag aften!

Dette her indlæg er hverken reklame eller sponsoreret. Det blot undertegnede, der beretter om det, der for mig var et godt samarbejde med Bloggers By Heart. Og ja jeg har betalt for opsætningen 🙂

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

4 Comments

 1. 05/09/2019 / 23:34

  Super godt nyhedsbrev?
  BBH er SÅ sejt at være medlem af?

  • Louise
   Forfatter
   06/09/2019 / 06:34

   Mange tak Janet??
   Og ja helt enig mit medlemskab af BBH gi’r mig virkelig lyst til at prøve en masse ting af – netop fordi der er hjælp og sparring at hente??

   Go’ weekend?

   Kh
   Louise

 2. 05/09/2019 / 22:45

  Sejt, Louise 🙂 MailChimp er sådan et godt og nemt program. Det bliver du glad for at bruge 🙂
  Husk at du ikke behøver at nævne, når et indlæg ikke er sponsoreret. Så kunne du jo skrive det næsten hver gang 🙂
  Og ja, Katrine, og også Lise, er så dygtige 🙂

  • Louise
   Forfatter
   06/09/2019 / 06:38

   Hej Louise
   Mange tak? og ja mailchimp virker som en overkommelig opgave at sætte sig ind i.
   Jeg ved godt at jeg ikke bliver at skrive det med at det ikke er reklame. Men ind i mellem vælger jeg at ‘skære det ud i pap’ for god ordens skyld. Og der kommer jo nok noget reklame for BBH inden længe og så synes jeg bare der er helt rene linjer?

   Go’ weekend til dig søde???‍♀️

   Kh
   Louise