September planer

Så ramte vi årets 9. måned. September planer på havnekajen inkluderer alt fra foredrag til solokoncert med yndlingssangeren til mindful yoga, lys i vinduerne og æggekage. Det er lige før vi er ved at lukke ned for at booke flere aktiviteter ind 🙂 Læs med herunder og se hvad jeg skal foretage mig i september.

September planer

-jeg starter på mindful yoga med Sct Hanserne i Skibhuskvarteret på mandage i september. Og det er min klangmassør Marianne fra Ro med klang, der underviser

Klar til mindful yoga
Klar til mindful yoga

-et besøg i Odense zoo med JFM medarbejderdag. Selvom Mads og jeg ikke har børn er vi vilde med at besøge vores skønne zoologiske have her i Odense. Og altid hyggeligt også at få snakket lidt med kollegerne udenfor de vante rammer

-jeg skal huske at have lys i vinduerne 11 september. Det har jeg haft uden undtagelse siden 2002 – også selvom jeg er ude at rejse. For mig en fin måde at huske på at alt ikke skal tages for givet

Jeg har altid lys i vinduet 11. september
Jeg har altid lys i vinduet 11. september

-Fynske Influencers meet-up på Anarkist i Odense, hvor jeg mødes med en masse skønne fynske bloggerdamer. Og på deltagerlisten kan jeg se, at min skønne 50+ medcombetant Kristina også er tilmeldt! Men altid så fine arrangementer Jeanette, Lisbeth og Nikki laver for os i F.I.

-vi skal mødes med ‘drengene og pigerne’ på Carlslund til en gang æggekage og sommerdebrief, hvor vi udveksler sommerferie minder! Kaloriefyldt aften, så vi satser på at tage cyklerne derud 🙂

-solokoncert med yndlingssanger numero uno Anders Blichfeldt i Nyborg 20/9. Og ja det show kommer jeg nok til at se et par gange. Det er så positiv en oplevelse at høre Anders Blichfeldt på slap solo line!

Anders Blichfeldt solo
Anders Blichfeldt solo

Politi og fotowalk

-foredrag med drabschef Ove Dahl og efterforskningsleder for Rigspolitiets rejsehold Kurt Kragh; jeg er vel kæreste med en politimands søn! Og tænker det bliver en spændende aften med masser afsløringer!

Søde Kristina har taget det her foto af mig da vi var på Smaasulten sammen
Søde Kristina har taget det her foto af mig da vi var på Smaasulten sammen

-en søndagsfotowalk i havnehood’et med skønne blogger girls fra Fynske Influencers. Normalt er jeg vant til at det er Mads, der tager billederne af mig. Så det ku’ godt blive en lille smule grænseoverskridende for mig at skulle stå foran en anden kamera’fører’. Men så snupper jeg den udfordring med!

Og så satser vi på et par skønne sensommeraftner, hvor vi kan sidde på vores terrasse og ‘ordne verdenssituationen’ over en Gin&Tonic.

-min faste månedsdate med min søde veninde E; det er så skønt at få ‘ordnet verdenssituationen’

Hvordan ser dine september planer ud?

Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

og få min guide 'Sådan kommer du i gang med at dyrke dit eget avocado træ'.

Du får også tips og inspiration til hvordan jeg håndterer tankemylder og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...

10 Responses

 1. Wow, sikke en dejlig september du har i vente. Glæder mig meget til at læse om dit “fotoshot-møde” med andre bloggere.
  /Annette

  • Louise siger:

   Mange tak Annette og ja det er skønt at have gode oplevelser i vente.
   Fotowalken gik godt og indlægget er lige på trapperne?
   God dag til dig??‍♀️

   Kh
   Louise

 2. Elsker også Zoo, helt uden at have børn – og er også i Odenses een gang årligt 😀

  • Louise siger:

   Ej hvor sjovt at du/I også besøger Odense zoo?
   Jeg kan desværre ikke prale af at have besøgt Aalborg zoo siden jeg var barn??

 3. Lullumut siger:

  Gode planer 🙂 Jeg vil så gerne i gang med at dyrke noget yoga. Sjovt, har også planer om en tur i Zoo, bare i Kbh. 🙂
  Fedt med blogger meetup på Fyn. Dejligt der også sker noget for jer på Fyn. Øv at vi ikke ses i Aarhus..

  • Louise siger:

   Tak og ja de der zoo besøg kan noget, også for os der ikke har børn?????
   Ja Fynske Influencers er også et godt netværk og laver nogle både faglige og sociale meet-ups??
   Håber I får en skøn dag i Århus?

   Kh
   Louise

 4. Lille My siger:

  Sikke en masse skønne planer du har i vente 🙂

  • Louise siger:

   Tak? og altid dejligt med mange gode oplevelser i vente??
   Har du nogle spændende september planer?
   dbh
   Louise

 5. Lyder som en dejlig september venter dig forude. Ingen planer om nyt besøg på fælles arbejdsdag? ???

  • Louise siger:

   Jeg vil mægtig gerne deltage endnu en fælles arbejdsdag. Nu passede det med sommerferien i august. Men ellers skal jeg tage fri fra arbejde for at deltage? Men satser på at jeg får det til at passe en anden gang. For det er mega fedt at deltage. Så jeg er lidt misundelig på jer der bor i eller tæt på Kbh?
   God søndag aften til dig?