fbpx

Photowalk med 4 skønne kolleger

De af jer, der har læst mine september planer ved at jeg skulle på photowalk udflugt med netværks community’et Fynske Influencers. Det var jeg i søndags og det endte med at være en super god oplevelse. Og der kom også nogle ret fine billeder ud af det, eftersom vi havde en ret dygtig fotograf med på vores photowalk.

Photowalk med 4 skønne kolleger

Vi skulle mødes kl. 9.30 ved Dok5000 på Odense havn. Med på fotowalken var Rikke, Nikki, Jeanette og Malene. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg mødte op med lidt sommergle i maven. Indtil nu er det jo primært min søde kæreste Mads der har taget billeder af mig til min blog. Så på en eller anden måde var det da lidt grænseoverskridende at vide, at i dag var det nogle andre, der skulle tage billeder af mig.

Men jeg tænkte, at den udfordring tager jeg med. Og håbede samtidig på at jeg sikkert kunne lære noget af bl.a. Nikki og Jeanette, der er rigtig gode til at bruge sig selv på deres billeder på Instagram og deres respektive blogge.

Nå, men efter de obligatoriske 5 minutter, hvor vi ventede på om der evt. skulle dukke flere op begav vi os ned mod havnekajen. Snakken gik om løst og fast; vi sku’ vist lige varme op til den der foto ting alle sammen, he he. Så de første 10-15 minutter gik vi bare og snakkede og landede til sidst på Byens Ø.

Photowalk med 4 kolleger
Photowalk med 4 kolleger

‘Kig lige til den anden side …og sæt armen i siden’

Nikki var frisk og hoppede op på en stor sten og dygtige Malene gik i gang med at tage forskellige billeder af Nikki. Og da de var færdige spurgte Malene om der var nogen af os andre, der ville fotograferes. Og så var jeg hurtig og sige ja tak.

Qua min kjole med blålige nuancer foreslog Malene, at jeg skulle stille mig ved siden af den blå container, der står midt på Byens Ø. Som sagt så gjort. Og så gik Malene ellers i gang med sit kamera, mens hun gav mig designer om at kigge den ene og den anden vej.

Og ved I hvad, det var faktisk slet ikke så slemt at være ’i kløerne’ på super dygtige Malene. Personligt synes jeg, at der kom de fineste billeder ud af det. Så jeg fik sgi rykket nogle grænser udover de fine billeder af mig selv. Og jeg lærte, at det faktisk ikke er så farligt at blive fotograferet af andre. Specielt andre bloggere, for de er helt med, at vi da selvfølgelig tager 30 billeder eller mere for at få ét godt 🙂

Vi fortsatte med at gå lidt rundt på Byens Ø og fotograferende hinanden på kryds og tværs. Og selvfølgelig også de obligatoriske billeder af en person, der fotograferer en anden person. Og til allersidst tog Malene nogle af os 4, hvor vi sidder på nogle bænke af gamle trækasser yderst på Byens Ø.

Fynske Influencers

Alt i alt havde jeg et par dejlige timer med 4 skønne kolleger inden jeg skulle mødes med en af mine venner og de andre satte kursen mod loppemarkedet på havnepladsen. Og jeg synes det er fedt, at vi ikke ser hinanden som konkurrenter men som kolleger, der inspirerer hinanden.

Fynske Influencers (F.I.) er et netværks community for bloggere og instagrammere på Fyn. Bag F.I. teamet består af Jeanette Hardis, Lisbeth Vestergaard og Nikki Lund; 3 bloggersvesker her fra Odense området.

De arrangerer masser af spændende events for os alle sammen; nogen sociale og andre med et fagligt indhold. Men det er altid en super god oplevelse at deltage i F.I. arrangementerne. Du kan læse mere om vores community på vores Facebook side.

Du kan se dagens høst af billeder herunder. Photocredit og stor shout out til vores skønne kamerafører Malene Nelting Jepsen samt Nikki, Rikke og Jeanette.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

8 Comments

 1. 24/09/2019 / 21:31

  Udover det er nogle super fine billeder, så det også ud til at I hyggede jer. Jeg ville ønske jeg kunne mødes med nogle i mit nærmiljø.
  /Annette

  • Louise
   Forfatter
   25/09/2019 / 08:08

   Mange tak? og ja vi havde en rigtig hyggelig dag.
   Jeg kan kun anbefale dig at mødes med nogle lokale bloggere og tage på foto walk. Hvor i landet bor du?

   Kh
   Louise

 2. 19/09/2019 / 12:11

  Fantastisk idé med en fotowalk sammen med andre indenfor blogger-verdenen ?. Jeg blev inspireret! Og det der med at tage mange billeder for at få et godt et går jeg også ind for. Go’ dag herfra ??

  • Louise
   Forfatter
   19/09/2019 / 14:01

   Hej Lene

   Dejligt at vi kan inspirere hinanden og ja som du kan læse kommer der mange gode ting ud af en fotowalk. Så jeg kan kun anbefale det?

   Også god dag til dig?.

   Kh
   Louise

 3. 19/09/2019 / 08:03

  God ide – jeg kan kun anbefale at lave en fotowalk???‍♀️

 4. 11/09/2019 / 20:33

  Halløj – Sikken et godt event? Som blogger savner jeg tit, en der tager foto af mig. Mine arme er ikke lange nok til optimal selfiefotografering og de der selfiestænger virker ikke på min mobil. Skal slæbe rundt på stativ og tungt kamera, hvilket aldrig rigtigt bliver til noget – Super fine blå foto af dig??

  • Louise
   Forfatter
   12/09/2019 / 08:39

   Mange tak og ja jeg er også rigtig glad for de fine billeder Malene tog af mig??
   Håber I havde en god arbejdsdag i går i BBHP regi? måske man på et tidspunkt kunne lave noget fotografering på sådan en arbejdsdag?
   Kh Louise

   • 18/09/2019 / 07:40

    Rigtig god idé, den må jeg forelægge Lise og Katrine.