fbpx

Projekt fotobog

Et af mine utallige sjove projekter: Projekt fotobog har nu endelig set dagens lys. For et par uger siden modtog jeg nemlig den færdige udgave af mit første bogprojekt: “Min Odense havn”. En af grundene til jeg startede bloggen var faktisk, at jeg er blevet glad for at fotografere og har taget en del billeder af og på Odense havn. Bloggen har så vokset sig lidt mere i retning af en slags dagbog eller personlig blog, hvor jeg fortæller om stort og småt i mit liv. Så den fik aldrig vinklen Odense havn 100%. 

Nå, men så’en er det jo, når jeg bare kaster mig ud i det. Derfor har jeg længe haft lyst til at bruge alle mine havne billeder til et eller andet. For et par måneder siden fandt jeg så en reklame i et blad for “Fotosjov”. Tilbuddet gik på, at jeg for et par hundrede kroner kunne få lavet min egen personlige fotobog.

Så slog jeg til og gæt hvem der sad og boksede med projektet de sidste dage op til deadline. Jeps, guilty as charged 😉

Projekt fotobog:

I forbindelse med at jeg skulle finde de billeder jeg gerne ville have med i min fotobog, fik jeg også ryddet op i alle mine tusindvis af billeder på min iPhone. Så fedt og der røg hundredevis af billeder i “skraldespanden”.

Det lykkedes mig at finde knap 200 billeder, som jeg synes skulle med i bogen. Disse billeder gemte jeg en mappe og så kunne jeg via Fotosjov’s hjemmeside vælge hvor mange billeder, der skulle være på hver side, baggrundsfarve m.v.

Herefter bad jeg Fotosjov om at lave et bud på hvordan billederne skulle sættes ind i bogen. Det klarede det automatiske program faktisk ret fint,  og jeg valgte kun at lave enkelte rettelser selv. Pånær et par enkelte billeder, der alligevel ikke tager sig så pænt ud efter tryk, så er jeg meget tilfreds med resultatet.

Og jeg har en hel klar plan om og mod på at lave en fotobog version 2 med billeder her fra Odense havn. Så nu er fotografen igen på jagt efter gode photo opportunities 🙂

God solskinsdag til jer alle!

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

4 Comments

 1. 20/03/2018 / 22:30

  Skøn ide og lækker bog..
  Det burde man generelt bare gøre noget mere med sine billeder..

  Knus <3

  • Louise
   Forfatter
   21/03/2018 / 10:10

   Jeg kan kun anbefale at lave en fotobog? overvejer faktisk også om jeg skulle prøve at lave feks en ‘Instagram 2018’ bog ved årets afslutning?
   Om ikke andet er processen i hvert fald sjov?
   Go’ dag?

 2. Lise
  20/03/2018 / 17:46

  Wow, den glæder jeg mig til at se ?

  • Louise
   Forfatter
   20/03/2018 / 19:13

   Tak Lise? og jeg vil glæde mig til at vise min fotobog frem næste gang vi ses?