fbpx

Tilbageblik på ugen #2

Et lille tilbageblik på ugen der er ved at være overstået viser, at vi satte en slutspurt ind med kulturelle indslag og oplevelser. Oprindeligt var det eneste program punkt i weekenden en kort koncert med Odense Symfoni Orkester fredag kl. 17-17.45. Og det bekom os vel, da vi vågnede fredag morgen.

Men nogen gange lader vi skæbnen råde og det ender som regel med gode oplevelser til følge. Og gode oplevelser er det bedste værn mod nedtrykthed og tankemylder.

Tilbageblik på ugen #2

Vi plejer at have billetter til 3-5 koncerter med Odense Symfoniorkester (OS), men her i sæsonen 2017/2018 var der ikke lige nogle koncerter, der appellerede til os. Så jeg endte faktisk med at købe billetter til noget OS kalder “4 x Familiesymf” i forventning om at det musikalsk var i den lette ende af skalaen. Og dermed noget for os 🙂

Konceptet er super godt og viste sig at være familiekoncerter a 45 minutters varighed. Og der blev spillet typisk 2 stykker klassisk musik ved hver koncert. Og før hvert musikstykke blev der fortalt lidt om musikken – på et niveau hvor også børn kan være med.

Tilbageblik på ugen #2: Odense Symfoniorkester varmer op til eftermiddagens Familiesymf koncert
Tilbageblik på ugen #2: Odense Symfoniorkester varmer op til eftermiddagens Familiesymf koncert

Undervejs blev publikum, store som små, aktiveret ved at skulle lave lyde med fingrene, vifte med farvede papskilte og lign. Og selvom vi ikke havde børn med, så nød vi den klassiske musik.

Har du børn fra 6 år og op, så synes jeg det er en sjov måde at blive introduceret til klassisk musik på. Og jeg tænker, at yngstenevøen og yngsteniecen bliver udsat for en “Familiesymf” her i løbet af 2018.

Tidligere på måneden var vi inde og høre Marie Carmen Koppel. Ret fed oplevelse, som du kan læse om her.

Aftensmad på restaurant Grønttorvet

Nu var vi kommet af huse, så vi valgte at spise aftensmad på den nærliggende restaurant Grønttorvet. Her fik vi super lækker mad, som du kan se af billederne herunder – og hertil et par 1859 Albani fadøl.

Vi fik stenbiderrogn på ristet brød med cremefraiche, hakket rødløg og dild til forret
Vi fik stenbiderrogn på ristet brød med cremefraiche, hakket rødløg og dild til forret
Helstegt rødspætte med kartofler og persillesovs
Helstegt rødspætte med kartofler og persillesovs
Endelig Jan Gintberg

På vej ud af Odense koncerthus så vi en reklame for Jan Gintbergs show i Odeon senere fredag aften og lørdag. Så da vi kom hjem fra Grønttorvet tjekkede jeg lige for sjovs skyld om der evt. var flere billetter til hans forestillinger lørdag kl. 16 og kl. 20.

Vi venter på Jan Gintberg kommer på scenen og red(d)er verden
Vi venter på Jan Gintberg kommer på scenen og red(d)er verden

Det var der! Og bom så tog underholdningsministeren i Englandsgade 20 en hurtig beslutning og inviterede sin dejlige kæreste på stand-up. Vi har længe snakket om, at vi gerne ville ind og høre Jan Gintberg. Så det kom vi lørdag eftermiddag – og vi fik i den grad rørt lattermusklerne i små 2 timer 😉

Og populær er han den gode Gintberg, eftersom han fyldte Store Sal i Odeon 3 gange fredag/lørdag. Så har du ikke oplevet ham live, så und dig selv det! 

Søndag forbi bød på en tur til Plantorama og et par tulipaner til terrassen, inden sofaen blev indtaget. Go' søndag!
Søndag forbi bød på en tur til Plantorama og et par tulipaner til terrassen, inden sofaen blev indtaget. Go’ søndag!

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.