fbpx

Tilbringer lidt tid med denne her dejlige dame

I fødselsdagsgave fik jeg bl.a. bogen “Lise Nørgaard – de første 100 år”. Jeg har altid været fascineret af Lise Nørgaard og hendes – skal vi kalde det – positive tilgang til livet. Hun har gjort oprør og kæmpet kampe på sin egen måde – og det er vel fair at sige, at hun også har været forud for sin tid.

Tilbringer lidt tid med denne her dejlige dame
Tilbringer lidt tid med denne her dejlige dame

Jeg kender kun Lise Nørgaard fra medierne. Men skal jeg beskrive hende med ganske få ord, så må det blive “munter” og “ukuelig”. Hun har valgt (nogle af) sine kampe med omhu og evnet at lade hånt om omgivelsernes holdning til hvordan hun har valgt at leve sit liv. Havde Lise Nørgaard sat sig noget for, så blev det sådan; før eller siden.

Omkostningerne har nok primært været i privatlivet og specielt i forhold til de 4 børn. Og jeg tænker, at hun nok har været væsentlig sjovere at have som mormor end mor! Men i mange henseender synes jeg hun er et eksempel til efterfølgelse med sit livfremme og livsglade væsen.

Tilbringer lidt tid med denne her dejlige dame
Matadors mor
Matadors mor

Normalt er jeg ikke den store læsehest, men bogen “De første 100 år” har altså ramt et eller andet i mig. For selvom jeg kender en stor del af Lise Nørgaards liv, så fanger bogen mig.  Matadors mor er og bliver bare en fascinerende dame! 

Og bogen bliver jo ikke mindre interessant at læse hverken her på Kvindernes Internationale kampdag d. 8/3 eller nu hvor DR1 sender “Matador” i den bedste sendetid om lørdagen. Og jow, jeg ser stadig flow tv en gang i mellem i en streaming tid! Det er så’en lidt hyggeligt at gå og glæde sig til lørdag kl. 20,  ha ha 🙂

Har du læst bogen om Lise Nørgaard? Ellers kan jeg anbefale den.

Bogen “De første 100 år” er skrevet af Jacob Wendt Jensen og udgivet af Gyldendals Forlag.

Vil du se en anden bog, der får betydning for mit liv, så kig med her.

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.