fbpx

Plakater med naturmotiver

Indlægget er lavet i samarbejde med Posterstore.dk og indeholder en rabatkode til dig

.

Sidste sommer fik vi shinet vores soveværelse lidt op med bl.a. en farvet væg og nogle flotte nye plakater fra Posterstore. Jeg havde helt bevidst valgt nogle meget mindfulde plakater, som det føles godt at kigge på hver dag. Vi endte op med en meget flot billedvæg i vores soveværelse. Jeg elsker min ’at the end of the day you should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling’ citatplakat.

For det er jo egentlig sådan vi skal leve vores liv. Lave ting der gør os glade. Ting som får vores øjne til at sparkle eller skinne om du vil. Med andre ord livskvalitet. Vil du se vores mindfulde billedvæg i vores soveværelse, så smut forbi mit indlæg ‘Sparkling eyes‘ her.

Plakater med naturmotiver over skænk
Nordlys og solnedgange bliver jeg aldrig træt af at kigge på

For nogle måneder siden fik vi så malet vores køkken/alrum og rykkede en del rundt på vores møbler, fik ny sofa etc. Og som den gode blogger jeg er glemte jeg jo så totalt at tage før billeder. Ups! Men anyway vi er rigtig glade for vores ’nye’ rum og det føles meget større end før.

Men hvis du har det som jeg, ja så er nye møbler jo ikke nok 😉 Der må også godt komme lidt anden udsmykning af rummet, som passer til de nye møbler. Så da Posterstore kontaktede mig for at høre, om jeg ville lave et nyt samarbejde var det et stort ja herfra.

Svært at vælge

Da jeg skulle vælge nogle nye plakater til vores køkken/alrum, brugte jeg noget tid på at kigge, for der var så mange fine at vælge i mellem. Men jeg valgte at gå med natur-trenden og valgte plakater med naturmotiver.

plakater-posterstore-naturmotiver-stue
En anden måde at kombinere nogle af de fine plakater jeg har modtaget på

Vi bor jo ved Odense havn, tæt på Åløkkeskoven og bl.a. er både vores spisebord og sofabord i egetræ. Så derfor føltes det rigtigt at gå med nogle plakater med smukke naturmotiver.

Og så er der altså bare noget mindfuldt ved solop- og nedgange, strand, sand og vand. Så den ro sådanne nogle billeder giver – i hvert fald for Mads og jeg – ville jeg gerne bringe ind i vores køkken/alrum.

Og så selvfølgelig krydret med en enkelt vinplakat. For vi skal jo huske, at livet kan nydes på mange måder!

Posterstore The winguide plakat
Livsnyderi er ikke kun at være omgivet af natur!

Jeg valgte lyse egetræsrammer til vores nye plakater, modsat vores soveværelse hvor rammerne er rosaguld/kobber op mod den grønne væg. Forandring fryder jo og jeg synes at egetræsrammer passer bedre ind med de øvrige ting vi har i vores køkken/alrum.

Og jeg må indrømme at lige som det var svært at vælge plakater, så er det også svært at beslutte mig for hvordan de skal hænge. Så derfor overvejer jeg stadig hvordan de fine plakater skal hænge i vores køkken/alrum. Som du kan se af billederne prøver jeg mig lidt frem.

Rabatkode

Er du på udkig efter noget nyt til dine vægge, så får du 40% rabat* ved at bruge koden ‘Theharbourgirl40’, når du køber dine nye plakater hos Poster Store i perioden 16. juli til og med 24. juli 2021

*OBS: Koden gælder ikke til Selection plakater og heller ikke til deres rammer.

Så trænger du også til lidt fornyelse på dine vægge, så smut forbi Posterstore og køb dine nye plakater allerede i dag.

Køber du dine nye Posterstore plakater i perioden d. 16. juli til og med d. 24. juli så husk endelig at bruge min rabatkode ‘Theharbourgirl40‘, så du får 40% rabat på dine plakater.

Plakater med naturmotiver – eller noget helt fjerde?

Posterstore er en plakatshop for de kræsne og deres plakater er inspireret af skandinavisk design. Du kan finde plakater indenfor alle genrer: natur, illustrationer, tekst/citat, kærlighed, arkitektur, dyr, køkken, vintage, mindfulness og børneplakater. You name it and they got it.

Bjergsø plakat fra Posterstore på stuevæg
Bjergsøen klæder nu også vores sofahjørne

Mangler du tips til hvordan du kan sammensætte din egen plakatvæg, så har Posterstore et stort galleri af billedvægge, hvor du kan hapse et par ideer.  På den måde er det let at designe købe en hel billedvæg. Så du skal bare vælge et tema og vupti, så er der inspiration.

Posterstore går op i miljø og forbrugeradfærd. Deres plakater er af høj kvalitet og trykt på bæredygtig papir, så ingen dårlig samvittighed den vej rundt. Plakaterne og rammer fås i 6 forskellige størrelser og du kan vælge mellem 9 ramme typer. Og så er priserne ganske fornuftige og de får jævnligt nye plakater i deres sortiment.

Giveaway på Instagram

Du er også velkommen til at smutte forbi min Instagram profil og deltage i min giveaway om at vinde et gavekort til en værdi af 600 kr., som du kan købe plakater for hos Posterstore (dog ikke Selection plakater og rammer)

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 18/07/2021 / 22:20

  Super flotte plakater du har udvalgt 🙂 Jeg kan også gode lidt dem i soveværelset. Vi har selv sejlbådene hængende i vores stue. Min eneste udfordring med plakat-webshops er udvalget. Det er simpelthen så stort, at jeg ikke kan beslutte mig. Haha. Luksusproblem 🙂

  Jeg har tit tænkt på at få nogle af mine egne billeder fremkaldt i plakatstørrelse. Jeg tager selv billeder med et spejlreflekskamera, så de burde være gode nok i opløsningen. Jeg tror, det kan være ekstra fint med ens egne minder 🙂

  Kh. Louise

  • Louise M
   Forfatter
   20/07/2021 / 16:33

   Ej hvor sjovt vi har nogle af de samme plakater😉

   I øvrigt en sjov ide at få forstørret nogle af dine egne billeder op til plakatstørrelse🤩 det kunne da være ret fedt.

   Jeg lavede en fotobog med nogle af alle mine billeder fra havnehood’et og det er altså noget andet, når det er ens egne billeder🥰

   Kh
   Louise