fbpx

Bloggere som jeg læser med hos

Det er ved at være et stykke tid siden jeg har givet jer et par tips om hvilke bloggere jeg læser og kigger med hos. Både blogger- og Insta land kan jo ind i mellem være en lidt ensom affære, når vi hver i sær sidder og skriver blogindlæg og tekster til Instagram. Men heldigvis har jeg også mødt en masse spændende personer gennem mit bloggernetværk. Så her kommer lige et shout out til nogle af dem, som jeg kigger med hos.

What's your story
What’s your story

LOVELYLADIESALIVE

Pernille og Eva er de 2 skønne qvinder bag livsstilsbloggen Lovelyladiesalive. De skriver om kvindelivet midt i livet og det gør de med kærlighed, ærlighed, distance og nærvær og med et glimt i øjet. Det er aldrig kedeligt og der er plads til både rynker og dobbelthager. Og så er de med til at sætte fokus på, at bare fordi man er 45+, så behøver livet bestemt ikke være kedeligt.

MAMMALADE.ME

Er forstadsfruen Gitte, der beskriver sig selv som mor, foodie og traveller. Der små korte hyggelige indlæg om både morlivet og hverdagslivet samt masser af inspiration til rejseri i både indland og udland og storbysferier.

DAGBOG FRA JAPAN

Inger-Marie er dansk, men japansk gift og har været bosat i Japan siden 2010. Hun er rigtig god til at tage på tur og se japansk natur, kultur og historie. Så vil du være klogere på Japan, så er det stedet at kigge med. Og så har Inger-Marie også været med i et program på DR om danskere i Japan.

Festival og testfamilie

DEN HOLISTISKE FESTIVAL I KERTEMINDE

Mine skønne bloggerkollega, Elsebeth, er i gang med for første gang at arrangere en holistisk festival i Kerteminde medio august. Og jeg synes lige Elsebeth og hendes festival fortjener et lille shout out, så derfor er den med på listen. Super spændende initiativ med holistiske oplevelser for alle sanser med inspiration til et liv i balance fysisk, mentalt følelsesmæssigt samt spirituelt.

Så bor du på Fyn, så tjek lige den holistiske festival ud. Det er den 13., 14. og 15. august i Kerteminde.

TESTFAMILIEN

Som du måske har set på min Instagram er Mads og jeg blevet en del af Testfamilien pr. 1. juni. Testfamilien er Danmarks største onlinemagasin for familier og trendsættere. De 50 faste testfamilier modtager en masse forskellige produkter, apps eller oplevelser til test. Og skal vi efter en måneds tid evaluerer produkterne og/eller oplevelsen. Det gode er, at det er testernes egne og ærlige meninger. Så der har ikke været noget smarte business folk ind over.

Så ved at følge testfamilien på Instagram, Facebook og eller deres hjemmeside kan du få anmeldelser af en hel masse forskellige produkter fra ‘almindelige’ mennesker.

2 skønne insta-women

Vi skal også lige en tur forbi Instagram, da nogle jo fravælger at have en blog, men klarer sig fint med deres Instagram konto.

A_LA-ANNE

Er min skønne Instagram kollega fra Sydfyn. Anne er 60+ og livsnyder for fuld skrue. Hun sætter fokus på at sølvsegmentet er et mega godt brand. Og at livet da bestemt ikke slutter, bare fordi dåbsattesten indikerer, at vi har rundet de 50 eller 60 år. Anne har i øvrigt også ret godt styr på det med økonomi og investeringer.

CHARLOTTE MARCELL

Charlotte er psykolog og har fokus på livsmestring og alle de gode ting, som vi kan få ud af at opholde os i naturen. Charlotte går mange ture i naturen og udover at hun tager nogle flotte billeder, så giver hun også sine følgere lidt at tænke over med sine gode tekster.

Har du nogle bud?

Vil du se hvem jeg ellers læser med hos kan se en af mine tidligere anbefaling af bloggerkolleger her.

Har du nogle spændende, sjove, skøre eller anderledes bloggere du vi lave et shout out til, så skriv dem endelig i kommentarfeltet under mit indlæg. Jeg elsker at få anbefalinger til nye bloggere og/eller instagrammere at følge med hos!

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.