fbpx

Påskeferie og havnekiggeri

Her på havnekajen nyder vi påskeferien og det gode vejr. Helt bevidst har vi valgt en påske uden planer. Det erindrer jeg ikke at have haft før, så som 53 årig er det vel også på tide at prøve at have en påskeferie uden planer overhovedet.

Jeg har den sidste måneds tid været ramt af noget øresusen eller tinnitus på mit ene øre. Personligt tror jeg det er stress betinget. Så derfor bruger jeg min påskeferie på primært at få ro på min krop og mit hoved. Med alt hvad det indebærer af gå-ture, yoga, meditation og så at sidde på vores terrasse og glo.

Påskeferie og havnekiggeri - dagens blog kontor
Påskeferie og havnekiggeri – dagens blog kontor

Glo på ingenting og alting og på folk, der går og løber forbi på promenaden. Og det er ret godt skal jeg hilse at sige; det der med at lave ingenting eller i hvert fald ikke ret meget.

Bare og sidde og kigge – og måske skrive et enkelt blogindlæg.

Det er hvad hovedet og kroppen har brug for; at jeg mærker efter og gør det der er godt for mig. Så der er dømt total mindful påskeferie på havnekajen!

Og nu med påskepynt

Ligesom jeg normalt ikke er ramt af en indre julenisse, er jeg heller ikke ramt af en indre påskehare. Eller det er jeg blevet bare en lille smule. Vi var i Goslar på forlænget weekend med Mads’ familie for et par uger siden.

Og de tyskere, de kan det der med påske. De har butikker, der kun sælger påsketing. Jeps kun påsketing! Det er ret godt gået. Så jeg lod mig rive med og fandt 2 ting:

-en fin lille ‘guld’hare og 10 pastelfarvede påskeæg

Så for aller første gang har jeg pyntet til påske her på havnekajen. Omend i moderat grad, he he. Men det er faktisk meget hyggeligt. Og på en eller anden måde mere overskueligt end det store juleshow.

Påskeferie og havnekiggeri

er hvad de næste 5 dage byder på – hverken mere eller mindre. Sammen med ham min søde og dejlige kæreste. Det gode påskehavneliv lever i bedste velgående – nu med påskepynt og forhåbentlig snart også uden øresusen.

God påske
God påske
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.