fbpx

Maj planer

Intentionen er, at vores maj skal være en måned af den slags, der byder på masser af gode oplevelser og masser af afslapning. Både i marts og april har både Mads og jeg været noget underdrejet og gået og skrantet. Men nu har vi besluttet, at der i den grad skal være fokus på det gode havneliv.

Vi starter maj med at tage en tur til Mallorca. Ingen af os har været på øen før, men vi har hørt, at det er en utrolig smuk ø. Så nu skal vi ned og have lidt forsmag på sommeren på den spanske ferieø. Der er dømt vandudsigt og gin&tonic i rå mængder.

Vi satser på udsigten fra hotelværelset på Mallorca bliver mindt lige så god som den vi har hjemme
Vi satser på udsigten fra hotelværelset på Mallorca bliver mindt lige så god som den vi har hjemme

Konfirmation og nonfirmation: vi er inviteret til både kon- og non-firmation hos 2 hold af vores gode venner. Desværre har vi qua vores Mallorca tur kun mulighed for at deltage i den ene af de 2 fester.

Maj byder også på en familien Møller komsammen. Og som faster er det jo altid mega fedt at få lejlighed til at være sammen med vores 3 skønne nordjyske nevøer.

Mads og jeg er inviteret til middag hos E, som nu er vores genbo her i havnehoodet. Her får vi også mulighed for at møde hendes kæreste. Det glæder vi os også til.

Masser af selvforkælelse:

-jeg har booket klang massage 3 lørdage i maj udover mit sædvanlige månedlige besøg hos min zoneterapeut – yes!

-Mindful yoga med Sct Hanserne. Jeg har tilmeldt mig et sommerkursus på 5 gange med ca 1 times mindful yoga og en afsluttende klangmeditation på 25 minutter. Det er faktisk min klangmassør Marianne, der underviser. Det bli’r spændende at prøve kombinationen af den rolige yoga form og klang meditationen.

Klar til mindful yoga og klangmeditation med Sct Hanserne
Klar til mindful yoga og klangmeditation med Sct Hanserne

Og så skulle damen her også meget gerne være tilbage i, måske ikke topform, men tæt på topform i slutningen af maj – og gerne uden det der forbandede øreringeri….

Odense havnekulturfestival

Den sidste weekend i maj er der dømt havnekulturfestival i vores baghave. Og jeg har det princip, at jeg ikke skal foretage mig andet end at ‘gå ind og ud af’ festivalen hele weekenden. Hvilket jo er total oplagt, når vi bor hvor vi gør. Så for mig er det er forbudt med andre planer end havnekulturfestival i den weekend i maj.

Jeg kan kun opfordre dig til at kigge forbi Odense havn i den sidste weekend i maj. Havnekulturfestival byder på kultur og oplevelser for enhver smag. På deres hjemmeside kan du ingen længe se hvad programmet for 2019 byder på.

Jeg håber vi ses på havnen 🙂

Odense havnekulturfestival
Odense havnekulturfestival
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.