fbpx

Har du været til TEDx Odense?

Det prøvede jeg for første gang i går. Og hold da op for en oplevelse. Jeg var total i zen og synes det er en af de fedeste oplevelser jeg har givet mig selv længe. Det var så spændende og inspirerende og truly amazing. Jeg er fan – og er så klar til næste TEDx talk i Odense i 2020.

TEDx er et foredragsevent, hvor ideen er at sprede gode ideer gennem de såkaldte TED talks. Her kan inspirerende personer fortælle om deres ide på max. 18. minutter. 

‘The edge of briliance’ var dagens titel TEDx talks. Og det var 13 meget inspirerende personer, der stod for underholdningen i Odeon lørdag eftermiddag.

Vi må ikke fotografere under talerne, og så må jeg jo fotografere mig selv
Vi må ikke fotografere under talerne, og så må jeg jo fotografere mig selv

De ramte plet

Det er svært at gengive alle talere og indhold, men jeg var meget fascineret af specielt 3 af de talere jeg hørte:

-Stig Severinsen, der bl.a. kan holde vejret i 20 minutter og talte om hvordan man forbedrer sin dagligdag og bl.a. reducerer stress ved at have fokus på og kontrol over sin vejrtrækning (den ta’r vi ja tak!)

-Gudrun Bojensen (tidl. førsteballarina), der talte om nonverbal kommunikation. Det var hendes første tale-show ever og det slap hun godt fra.

-Jakob Lange fra Bjarke Ingels Group, der fortalte om bæredygtighed og muligheden for at kunne bo på Mars om ikke så forfærdeligt længe

Jeg ville mægtig gerne have hørt både Imran Rashid, der skulle tale om det digitaliserede mennesker og hvordan vi slukker fore hjerne samt Simon Høegmark, der bruger naturens helbredende kræfter til at kurere stress. Men her holdt kræfterne dog ikke, så dem må jeg snuppe, der de bliver lagt ud på Youtube.

Jeg har døjet med tinnitus på mit ene øre den sidste måneds tid (deraf også lidt stilhed på bloggen). Derfor var jeg også forberedt på ikke at kunne holde hele eftermiddagen. Men heldigvis bliver alle TEDx talks filmet. Så jeg kan bare se de sidste taler på youtube. Og det kommer jeg til.

Og ja, jeg noterer, der er lidt af et gennemgående valg i de foredrag, der gav bedst mening for mig 🙂

TEDx Odense for 3. gang


I år blev TEDx afholdt i Odense for 3. gang faktisk – denne gang i Odoen. Selve TEDx’s foredragene kørte fra kl. 13 til ca kl. 18 og alt foregår på engelsk. Der var 3 foredragsseancer med 4 talere i hvert seance.

Dagens host eller pilot om du vil var Heather Hansen, der bød os velkommen og hun introducerede de respektive talere. Eftermiddagen bød på 2 pauser af en halv times varighed. Her var det muligt at gå rundt ude i foyeren og prøve alt fra irisscanning til 3D briller.

Hele TEDx Odense setup’et og referencerne var i øvrigt fra flyverdenen. Dørene ind til salen var navngivet ‘Gate 1’, ‘Gate 2’, nogle af TEDx folkene var iklædt steward(esse) uniform, vi fik et kuffertmærke i garderoben, dagens program var ‘Your journey overview’ etc. Meget sjovt og meget gennemført.

Gæsterne var selvfølgelig overvejende danske, men der var også en del udlændinge imellem. Og i det hele taget er den gennemgående tråd i TEDx at vi taler med sidemanden, bytter pladser, når vi kommer tilbage fra pause etc. etc.

Det er en ommer Odeon

Dagens eneste trælse ting var, at garderoben tingen ikke fungerede. Som i virkelig ikke fungerede. Mange af os stod i kø i mere end en halv time for at komme af med vores jakker. Det er en klar ommer Odeon! Men resten af setup’et synes jeg var helt fint.

Men jeg er – som jeg startede med at skrive – i den grad klar til TEDx 2020 i Odense!


Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.