Ordet der skal guide mig i 2018

You may also like...

7 Responses

 1. Simone siger:

  Det er et rigtig godt ord du har valgt 🙂
  Min veninde valgte at leve efter samme ord for nogle år siden (dog ikke i forbindelse med nytåret, men fordi hun blev opmærksom på at hun ikke var “autentisk”, og egentlig blot lod sig styre af andres ønsker), og det har gjort en kæmpe forskel for hende.

  Simone
  Microcut.dk

  • Louise siger:

   Tak for din søde kommentar🙏🏻 Og dejligt at høre at din veninde har haft go’e erfaringer med at have fokus på at være mere autentisk😃
   Bedste hilsner fra
   Louise

 2. Wow et nice indlæg og nogle skønne tanker du har omkring dine ord.. Glæder mig til at følge med her i det nye år og se om dine ord giver dig noget særligt..

  Knus Jeanette <3

  • Louise siger:

   Tak for de pæne ord – og ja det bliver et spændende nyt år. Og er også selv spændt på at se hvad det med at lade sig guide af ét ord giver mig.

   Knuz fra Louise

 3. Jeanette h siger:

  Det lyder som nogle virkelig sunde overvejelser du har gjort dig! Og rigtig lækkert ord – også unyttig. Hun har jo egentlig ret hende vores kloge dronning – nogle gange skal vi gøre ting, bare for at gøre dem – fordi vi kan lide det.

  Jeg glæder mig til at følge med i dit 2018 med dit valgte ord 🙂

  • Louise siger:

   Tusind tak for dine søde kommentarer😘 og glæder mig til at se hvad du vil lade dig guide af her i 2018😃
   Kh
   Louise

 1. 13/01/2018

  […] Bogen er en anderledes måde at få overblik over mine aftaler, aktiviteter, mål og andre gøremål i det kommende år. Jeg tror den kan hjælpe mig med at holde fokus på nogle udvalgte ting her i 2018. Og tænker den går meget godt i tråd med, at jeg har valgt ét ord, der skal guide mig i 2018. Det kan du læse mere om her. […]