fbpx

Første sommerferieuge er veloverstået

Første sommerferieuge er veloverstået – vi startede sommerferien fredag d. 12. august med koncert i Den Fynske Landsby med “The Show – a tribute to ABBA & Queen Machine”.

The Show - Abba tribute i Den Fynske Landsby
The Show – Abba tribute i Den Fynske Landsby

Selvom vi var dødtrætte blev aftenen i landsbyen en fantastisk oplevelse. Udover at ligne de originale Abba medlemmer pænt meget, så var “The show – a tribute to ABBA” et festfyrværkeri af hit på hit og den helt store syng-med oplevelse. Total retro 80’er agtigt på den go’e måde – og sjovt som vi stadig kunne huske de fleste af teksterne! Thank you for the music Abba!

Og selvom jeg er knap så velbevandret i Queen sang kataloget udover de meget kendte numre som f.eks. “We’re the champions” og “We’ll rock you’, så var Queen Machine også en god oplevelse. Queen Machine går for at være det bedste Queen tribute band i Europa. Og forsangen, Bjarke Beisner var en tro kopi af en ung Freddy Mercury i udseende og mimik samt påklædning var også på plads. Men lidt spøjst at der blev snakket dansk mellem numrene 🙂

Anyway, vi var glade for at vi hev os selv op og tog i landsbyen den fredag.  Det var direkte input på positiv kontoen. Og får du muligheden for på et tidspunkt at høre et af de 2 tribute bands, så er det bare med at sige ja tak.

Ned i ferie gear!
Best Western hotel am Vitalpark
Best Western hotel am Vitalpark

Mandag d. 15. august blev kursen sat mod Sydharzen; nærmere bestemt Heilbad Heiligenstadt, ca 50 km syd for Kassel. En kurby på størrelse med Middelfart, hvor vi havde booket wellness hotel i 4 dage i udkanten af byen.

Vi har været meget længe om at finde ud af hvor sommerferien 2016 skulle gå hen. Men endte med at vurdere at nogle dage på wellness hotel med fokus på at komme ned i gear og slå autopiloten fra nok var det bedste. Vores erfaring er, at det altid er godt at være hjemmefra først i ferien. Så kommer vi ned i tempo og så er det ok at være hjemme i uge 2.

Det var en fin oplevelse at være i Heilbad, men nok heller ikke så meget mere. Men jeg tror, at uanset hvor vi var taget hen, så var det nok ikke blevet til mere end en fin oplevelse. Sådan er det, når man som os går fra at “køre 200 km i timen” til at skulle ned i gå-tempo. Det kan faktisk godt være en lidt hård og træls proces at slå autopiloten fra og geare ned. Men vi fik nået et af vores store ferie mål – nemlig at være fysisk aktive. Lagde blødt ud med bl.a. et mål om at skulle gå min. 10.000 skridt (ca 8 km) om dagen. Og vi endte faktisk med mere gå væsentlig – nemlig med at gå min. 10 km om dagen 🙂

Opholdet i Heilbad Heiligenstadt bød i øvrigt på masser af god mad:

Båndspaghetti med champignon
Båndspaghetti med champignon
Wienerschnitzel
Wienerschnitzel
Forel med persillekartofler
Forel med persillekartofler
 
Nu begynder den rigtige ferie 🙂

Vi kom hjem fredag – og vist med følelsen af at nu begynder ferien rigtigt! Ha, ha, nå men sådan er det jo, når vi har det godt i vores hverdagsliv på rigtig mange punkter. Vi har bare haft forrygende travlt de første 7 mdr. i 2016 🙁 Sådan er det og heldigvis er der ikke nogen, der kan tage vores normalt go’e humør fra os 🙂

Skygge fra formiddagens løbetur
Skygge fra formiddagens løbetur

I (ferie)ugen der kommer skal der være fuld fokus på motionen. Vi tyvstartede i dag søndag: Mads med en cykeltur på 57 km med vores nabo og jeg med hhv 4 km løb og gang. Og helt bevidst at jeg ikke smider billeder på af en total smasket Louise efter formiddages strabadser, men blot nøjes med et skygge-billede 🙂

Første sommerferieuge  er veloverstået og den sluttes lige af med et par af de billeder jeg tog på min  formiddagsløbetur – fra Odense Blomsterfestival på og omkring Flakhaven i city.

Enjoy!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.