fbpx

Monday morning blues

I går var første (man)dag tilbage på jobbet efter en uges ferie er altid lidt hård og udløser altid lidt monday morning blues. Normalt plejer jeg at sove rigtig dårligt natten inden jeg skal på arbejde igen, men sjovt nok har jeg sov jeg udmærket natten til mandag. 
 
Det kommer faktisk lidt bag på mig, at jeg ikke sov super godt i min ferie. Og det på trods af at jeg var meget fysisk i min ferie med min. 1 times motion om dagen. Når det hele tumler i hovedet på mig, så ved jeg erfaringsmæssigt, at det er godt at få noget fysik i form af gå-ture, løb og yoga. Det plejer at stoppe tankemylderiet, men jeg tror, at jeg har været pænt stresset inden min ferie. Eller rettere det tror jeg ikke – jeg var pænt stresset inden min ferie. må jeg ærligt indrømme. Så jeg skulle nok have holdt et par uger eller måneders mere ferie for at komme helt ned i gear 🙂 
Morgenkaffe
Kaffekop
Kaffekop

Arbejdsdagen startes altid med en kop kaffe til lige at vågne helt op på. Jeg “nøjes” med den kaffe, der er i vores cafeer. En del af mine kolleger er hoppet med på kaffe-bølgen og går gerne på over på banegården for at købe kaffe hos f.eks. Baresso. Her er det så jeg plejer at joke med at de ekstra kalorier, som jeg skal indtage, skal være fra Gin&Tonic og ikke fra en Cafe Latte 😛 
 
De 5 af mine kolleger, jeg sidder tættest sammen med, holder vinterferie her i uge 7. Så på den måde var det forholdsvist fredsommeligt at starte op igen. Jeg sidder i storrums kontor og som sagt midt i en 6 mands gruppe. Så der er i øjeblikket meget roligt lige omkring mig og det vælger jeg at nyde. Normalt er der fuldt skrald på og masser af kolleger og snak omkring mig. Og når jeg så samtidigt sidder i et blæksprutte job, ja så er der sjældent ro 😛
 
Liv omkring mig har jeg det ret fint med langt de fleste dage. Og ellers klapper jeg nogle hovedtelefoner på, hvis jeg trænger til lidt ro. Og prøver at være meget opmærksom på at få nogle åndehuller nogle gang i løbet af dagen, da mit hoved simpelthen har brug for ro og fred en gang i mellem.
At gå på arbejde
En af mine måder at få ro i hovedet på er ved at gå på arbejde  – ja, altså gå i stedet for at cykle 🙂  De der 200 meter hen langs havnen op mod byen er total guld værd for mig om morgenen. Og nogen gange er det lige før jeg har lyst til at gå turen frem og tilbage et par gange 🙂 Men hen langs havnekajen falder skulderne ned på plads og vejrtrækningerne bliver lidt dybere og evt. morning blues lister sig lige så stille ud af mit hoved og gør mig til klar til hvad end mine kolleger måtte smide i hovedet på mig.
 
 
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.