Koncert i DR koncerthuset

Jeg har talt ned til tirsdag d. 25. april – her skal vi nemlig til Ørestaden til koncert i DR koncerthuset med mit absolutte yndlingsband Big Fat Snake 🙂

Det er en musikalsk kærlighed, der har varet siden starten af 90’erne. Og jeg er typisk til 2-3 af deres koncerter om året, så løber det jo op i et vist antal koncerter, ha ha! Men Big Fat Snake rammer med deres musik et eller andet, som er ren balsam for sjælen og total mindfulness for mig. 

Planen er at Mads og jeg kører fra Odense ved 15 tiden. Koncerten starter nemlig kl. 20 og jeg har fået den fremragende ide, at vi skal spise i DR koncerthuset. Vi har bestilt bord i deres restaurant til kl. 18.15 og så er det jo dejlig let at gå ind til koncerten bagefter. En anden lille finte er, at når vi kommer så tidligt derover, satser vi på det vil være muligt at parkere bilen tæt på koncerthuset. Hvilket også er meget praktisk når vi skal hjem igen 😉 Det koster godt nok 60 kr. at parkere (det skifter sjovt nok ved 2 timer, som ingen koncerter kan holde sig under). Men det går nok og nu må vi se om min teori om p pladser holder stik 😉

Unplugged

Big Fat Snake holdt koncertpause hele 2016. De gav dog én koncert i Hillerød ved julebryggens frigivelse, så der var Mads og jeg selvfølgelig med. Det kan du læse mere om i et tidligere indlæg her.

Big Fat Snake Unpugged

Big Fat Snake Unpugged

Koncertpausen har bandet så bl.a. brugt til at lave nye akustiske fortolkninger af nogle af deres mest populære numre. CD’en har fået titlen “Unplugged” og den er selvfølgelig allerede en del af min samling.

Synes det er en meget sjov ide at nyfortolke deres egne sange. Nyfortolkningerne fungerer faktisk ret godt i mine ører, selvom jeg nu stadig foretrækker “Bonsoir Madamme” i originaludgaven fremfor den spanske langsomme senorita udgave. Men fedt at bandet fornyer sig. Det er måske også en af grundene til jeg stadig hænger ved selv efter mere end 20 år som fan. Og kører til koncert i DR koncerthuset i København!

Og glæder mig i hvert fald til at skulle på tur med min dejlige kæreste og hælde på positiv kontoen!

 

 

Er du også lidt corona livsstils ramt?

Er du lidt corona ramt?

Er du lidt corona ramt?

Har du forkælet dig selv med lidt ekstra kage den sidste tid, så der lige er kommet et par kilo mere på sidebenene?

Består din morgenmad af 2 hurtige kopper kaffe? Og er det blevet lidt for let at smide dig på sofaen fremfor at finde løbeskoene frem?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 hurtige tips til en sundere livsstil.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...