fbpx

Nyt medlem af vores kunstdyr samling

Pingvinen Ludvig er nyt medlem af vores kunstdyr samling?  Søndag formiddag var vi nemlig på besøg i Odense Glasværk, der ligger her på havnen.

Jeg har fulgt glasværket på afstand via deres facebook side det sidste halve års tid. Her har de løbende lagt billeder op af de glas ting glasmagerne har fremstillet. Og jeg forelskede mig i en lille glas pingvin. Så jeg har bare ventet på en chance for at kunne komme ind og se deres butik. Vi var forbi glasværket ved 11 tiden i dag og nu er jeg 100 kr. fattigere og en glas pingvin rigere 😉

Bag projekt Odense Glasværk står iværksætter Per Jørgen og det tidl. byrådsmedlem Christian Skov Frederiksen. Gennem 4 år har de samlet penge, udstyr og sponsorer sammen for at starte deres kunsthåndværkerhus op.

Glasværket sælger glaskunst og håndstøbte lys. Der er 6 glasmagere tilknyttet glasværkstedet, der arbejder der på skift. Det er et åbent værksted, hvor det er muligt at komme og se hvordan man laver glaskunst. Glasmagerne har været produktive og har allerede nu et pænt udvalg af figurer, skåle, vaser, fade og lysestager i deres lille butik, som du kan se af billederne herunder.

Odense Glasværk ligger på Havnegade 13 og har åbent alle dage i påsken fra kl. 10-20 samt i weekender. Ellers tjek deres facebook side ud. Glasværket er absolut et besøg værd. Og de modtager betaling via mobile pay 😉

Støtteforening:

Odense Glasværk har oprettet en støtteforening: Ællingerne. Formålet med foreningen er at yde både økonomisk og praktisk støtte til glasværket.

Kontingentet er kun 100 kr. om året og skal indbetales til Fynske Bank på reg.nr. 6857 og konto 1029740. I indbetalerfeltet skriver man navn, adresse og mailadresse.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.