Nu med hjørnekontor

Så blev der tid til at bryde radiotavsheden på bloggen. Jeg har såmænd bare haft en del aftaler, travlt på jobbet og med at bruge penge.

Efter at vi i sommerferien fik afhøvlet gulvet i vores køkken alrum, kom jeg lige til at købe nogle nye møbler. Ja sådan noget sker jo, ha ha! 
 
Vi skulle selvfølgelig tømme vores køkken alrum for møbler, så gulvsliberen kunne komme til i vores ferie.  Og da vi først begyndte at tømme rummet for møbler, gik det op for os, at der er kommet nogle ridser på dem hist og pist. Derudover brugte vi udlandsferien til at snakke om vi evt. skulle rykke rundt på noget. Nu hvor der heller ikke var mærker på gulvet efter tæpper m.v.
 

Nu med hjørnekontor

Så da vi kom hjem fra vores ferie i udlandet, tog vi ud i nogle møbelbutikker for at kigge. Og faldt pladask for bl.a. et sofabord og et skrivebord. 
 
Vores nye kontor

Vores nye kontor

 
Hidtil har vi nemlig siddet ved vores spisebord med vores bærbare pc’ere. Og så stod de bare der og flød det meste af weekenden. De gør de så ikke mere!
 
Vi fandt nemlig et fint og smalt skrivebord i Ilva. Det passer simpelthen spot on. Et skrivebord, der heller ikke er så kontoragtigt, men snarere et møbel.
 
Så nu har vi indrettet et hjørne i vores køkken alrum som kontor – og det fungerer perfekt. Der er plads til både at gemme ledningerne væk, en lille skuffe og en hylde til vores bærbare, når vi ikke bruger dem. 
 
Vi har “skærmet” vores hjørnekontor af med et par planter. Og så fandt vi den fedeste lampe: en Eglo Tauber bordlampe i kobber og isat en pære med et varmt lys.
 
Nu mangler vi bare en smart kontorstol. Men jeg har kig på en kontorstol i Ikea, så nu får vi se.
 
Der er plads til ledninger nede i bordet, en hylde til vores bærbare når vi ikke bruger dem og en lille skuffe

Der er plads til ledninger nede i bordet, en hylde til vores bærbare når vi ikke bruger dem og en lille skuffe

Vores nye bordlampe

Vores nye bordlampe

 
 
 
 
 
 

 

You may also like...