fbpx

Kajaklucia på Odense havn

Søndagens kulturelle oplevelse bød på Kajaklucia på Odense havn. Det er en meget festlig – omend lidt kølig – oplevelse at være tilskuer til det sejlende lucia optog. Så husk skiundertøj, hvis du dukker op til næste år 🙂

Det er faktisk 3. år i træk, at Nordatlantisk Hus, kajakklubben i Odense og Kerteminde samt Grejbank arrangerer kajaklucia

Kajakkerne starter ude ved Odense Kajakklub ved Stige Ø kl. 16.00 og sejler så ind til inderhavnen til Nordatlantisk Hus. Alle kajakker er pyntet med lyskæder m.v. og det er et flot syn, når de kommer sejlende ind i havnen. Der bliver sunget et par julesange inden en stor del af kajakfolket og publikum går ind i Nordatlantisk Hus og drikker et glas gløgg. Tænker også, at der er nogle af kajak roerne, der er lidt kolde i rumpetten efter de har roet ind fra Stige Ø:-)

Varm kakao på restaurant Nordatlanten

Sammen med et par af vores go’e venner gik vi over på Nordatlanten allerede kl. 15 for at drikke et glas gløgg og spise æbleskiver. Vi fandt så ud af, at vi først kunne købe gløgg og æbleskiver fra kl. 16.45. I stedet fik vi varm kakao med flødeskum. Så fik vi lige aktiveret den indre julenisse og den indre varme inden vi indtog en af de kolde publikums pladser ved havnekajen.

Jeg vil tro, der var omkring 50 kajakker og SUP’er med i selve optoget i år. Det var lidt færre end sidste år, men der var også pingvin koldt i år. Inden kajakkerne kom ind i inderhavnen blev der delt fakler ud og et par trompetister spillede julesange, mens kajakkerne gled ind mod os.

Vi droppede at gå med ind på Nordatlanten i år for at drikke gløgg, da vi var begyndt at fryse efter en halv times tid på havnekajen.

Sidste år var første gang Mads og jeg var med til kajaklucia på Odense havn. Det var en ret impulsiv oplevelse, som du kan læse mere om her.

Herunder kan du se lidt billeder af de flot pyntede julekajakker fra Kajaklucia på Odense havn anno 2017:

Tænding af fakler
Tænding af fakler
Vi venter på kajakkerne
Vi venter på kajakkerne
De lyspyntede kajakker lander i inderhavnen
De lyspyntede kajakker lander i inderhavnen
Kajakkerne gør holdt foran Nordatlantisk Hus
Kajakkerne gør holdt foran Nordatlantisk Hus
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

3 Comments

 1. 10/12/2017 / 23:45

  Ej, det ville jeg så gerne ha set i år.. Det ser bare mega hyggeligt ud… <3

  Knus <3

  • Louise
   Forfatter
   11/12/2017 / 09:35

   Det var også mega hyggeligt omend lidt køligt❄️ Men måske vi ses til næste år den anden søndag i december??‍♀️?
   Go’ dag!
   Kh
   Louise