Teater95B og Rod i replikken

Den anden aften var Mads og jeg i Teater95B for at se stykket “Rod i replikken”. Det var faktisk vores første besøg i det lille teater, men formentlig ikke sidste!

“Rod i replikken” er en farce. Første akt består af, at vi ser de 3 skuespillere øve scenografi og replikker til stykket “Mysteriet i Barbersalonen”. Vi får et fint indblik i de konflikter og misforståelser, der formentlig er hverdag for mange skuespillere under prøverne. 

I andet akt opfører de 3 skuespillere så selve stykket. Og ja, jeg kan afsløre at det lykkes med en vis succes at få gennemført “Mysteriet i Barbersalonen”. 

 

Teater95B og Rod i replikken

Skuespillerne Kasper Møller, Thea Boel og Tom Due samt pianisten Ulrik Starup gjorde det rigtig godt. Sjov indgangsvinkel med at vi ser dem øve stykket først og så efterfølgende ser resultatet af deres anstrengelser.

Jeg havde ikke de store forventninger, men hele forestillingen var meget humoristisk. De 3 skuespillere spillede alle flere roller i løbet af stykket. Og amazing hvad en paryk, lidt andet kluns og en anden stemmeføring kan gøre af forandringer.

Et vue fra vores pladser

Et vue fra vores pladser

Teatersalen er ikke så stor; tror jeg talte 70-80 publikummer den aften vi var der. Jeg vil tro der med lidt god vilje kan være omkring 100 publikummer i salen. Men det gør også teater oplevelsen mere intim, da man er tæt på scene og skuespillere på en anden måde end f.eks. på Odense Teater.

Det er muligt at købe forfriskninger i Teater95B’s bar både før forestillinen og i pausen. Vi nød en fynsk forår under vejs. Pladserne er ikke nummererede, men såkaldte ‘galop pladser’, så kom i god tid.

Du kan læse mere om Teater95 her og se hvilke forestillinger de har fremover.

You may also like...