fbpx

Kajaklucia på Odense havn

Kl. 16.44 vidste vi ikke vi skulle til kajaklucia og kl. 16.47 var min dejlige kæreste Mads og jeg på vej ud af døren til kajaklucia på Odense havn.

Sidste år startede traditionen med kajaklucia i Odense havn og det var en flot oplevelse, som også blev beskrevet her på bloggen. I år har vi ikke umiddelbart kunnet finde en dato, men pludselig søndag sidst på eftermiddagen opdagede jeg et lille bål foran Nordatlantisk Hus og en del biler, der kørte ud på Byens Ø. Og så kan det nok være Mads og jeg fik travlt.

Hurtigt ud af døren

Varmt tøj, kamera og mobil blev grebet på vej ud af døren og kursen blev sat mod genboen Nordatlantisk Hus. Her blev der uddelt fakler fra det brænde bål jeg havde set lidt tidligere. Dog kke til os, da vi skulle have begge hænder fri til at fotografere 🙂

Flot så det ud da kajakroerne fra Odense Kajakklub og Kerteminde Kajakklub kom roende ind fra Næsbyhovedskoven. Alle kajakker var pyntet med diverse former for lyskæder, som du kan se af billederne herunder. Og selv julemanden og julenissen havde skiftet rensdyrene ud med et SUP board 🙂

Sang og hvid gløgg

De julepyntede kajakker roede under broen og lagde sig i samlet flok. Sammen med publikum blev der sunget “Dejlig er jorden” og “En rose så jeg skyde” akkompagnieret af en trompetist. Herefter fik det formentlig frysende kajakfolk lov at komme op af vandet. Nordatlantisk Hus er også en del af kajakarrangementet sammen med kajakklubberne. Derfor var det muligt at købe hvid gløgg og æbleskiver på restaurant Nordatlanten efter vores skønsang :-). Og uha den var god! Den hvide gløgg altså. Den  var lavet af hvidvin og rom ifølge tjenerne, men de sidste detaljer fik vi desværre ikke listet ud af dem 🙁

Fedt med positive indslag i vores liv – også når det ikke er planlagt. Herunder lidt billeder fra kajaklucia på Odense havn anno 2016.

 

 

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. Louise
  Forfatter
  12/12/2016 / 13:12

  Det var det også 😉 og jo jeg skal nok prøve at huske at sende dig en reminder til næste år.

  Knus Louise

 2. 12/12/2016 / 11:32

  Kan du ikke lige minde mig om det næste år, må ha været så hyggeligt at se.. 😀

  Knus Jeanette <3