fbpx

Kajaklucia på Odense havn

Kl. 16.44 vidste vi ikke vi skulle til kajaklucia og kl. 16.47 var min dejlige kæreste Mads og jeg på vej ud af døren til kajaklucia på Odense havn.

Sidste år startede traditionen med kajaklucia i Odense havn og det var en flot oplevelse, som også blev beskrevet her på bloggen. I år har vi ikke umiddelbart kunnet finde en dato, men pludselig søndag sidst på eftermiddagen opdagede jeg et lille bål foran Nordatlantisk Hus og en del biler, der kørte ud på Byens Ø. Og så kan det nok være Mads og jeg fik travlt.

Hurtigt ud af døren

Varmt tøj, kamera og mobil blev grebet på vej ud af døren og kursen blev sat mod genboen Nordatlantisk Hus. Her blev der uddelt fakler fra det brænde bål jeg havde set lidt tidligere. Dog kke til os, da vi skulle have begge hænder fri til at fotografere 🙂

Flot så det ud da kajakroerne fra Odense Kajakklub og Kerteminde Kajakklub kom roende ind fra Næsbyhovedskoven. Alle kajakker var pyntet med diverse former for lyskæder, som du kan se af billederne herunder. Og selv julemanden og julenissen havde skiftet rensdyrene ud med et SUP board 🙂

Sang og hvid gløgg

De julepyntede kajakker roede under broen og lagde sig i samlet flok. Sammen med publikum blev der sunget “Dejlig er jorden” og “En rose så jeg skyde” akkompagnieret af en trompetist. Herefter fik det formentlig frysende kajakfolk lov at komme op af vandet. Nordatlantisk Hus er også en del af kajakarrangementet sammen med kajakklubberne. Derfor var det muligt at købe hvid gløgg og æbleskiver på restaurant Nordatlanten efter vores skønsang :-). Og uha den var god! Den hvide gløgg altså. Den  var lavet af hvidvin og rom ifølge tjenerne, men de sidste detaljer fik vi desværre ikke listet ud af dem 🙁

Fedt med positive indslag i vores liv – også når det ikke er planlagt. Herunder lidt billeder fra kajaklucia på Odense havn anno 2016.

 

 

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. Louise
  Forfatter
  12/12/2016 / 13:12

  Det var det også 😉 og jo jeg skal nok prøve at huske at sende dig en reminder til næste år.

  Knus Louise

 2. 12/12/2016 / 11:32

  Kan du ikke lige minde mig om det næste år, må ha været så hyggeligt at se.. 😀

  Knus Jeanette <3