Solnedgang er lig med kamera

Onsdag eftermiddag sluttede med en meget flot solnedgang her på Odense havn. Solnedgang er  lig med kamera. Så griber jeg ud efter kameraet og så er det enten ud på terrassen eller ned på promenaden. Fast kotume her på matriklen, da jeg ofte synes, at jeg skal forevige de flotte øjeblikke.

Og flotte øjeblikke bød solnedgangen i dag onsdag den 15 marts så absolut på, som du kan se af billederne herunder. De er taget henholdvis med min iPhone og mit Sony kamera i skøn forening. Der er hvide og gyldne striber på himlen, Dannebrog der blafrer ved Spisestedet Ve’Kajen og masser af “ild” på himlen.

Her kan du se dagens “høst” af billeder:

You may also like...

3 Responses

  1. Du har virkelig bare en ufattelig smuk udsigt derinde fra.. Må være et fantastisk sted at bo..

    Knus <3