fbpx

Solnedgang er lig med kamera

Solnedgang er lig med kamera – for mig. Onsdag eftermiddag sluttede med en meget flot solnedgang her på Odense havn. Så griber jeg næsten pr. automatik ud efter mit kamera. Og så er det enten ud på terrassen eller ned på promenaden foran vores bygning. Det er indrømmet næsten fast kotume her på matriklen. Jeg er helt overbevist om, at jeg da bare må forevige de flotte øjeblikke på havnekajen.

Og flotte øjeblikke bød solnedgangen i dag onsdag den 15 marts så absolut på. Det kan du se af billederne herunder. De er taget henholdvis med min iPhone og mit Sony kamera i skøn forening. Der er både hvide og gyldne striber på himlen og Dannebrog der blafrer ved Spisestedet Ve’Kajen ikke så langt fra hvor vi bor. Faktisk ligner det, at der er masser af “ild” på himlen med de flotte striber, som dagens solnedgang byder på.

Er du til solnedgange? Eller har du et andet tema, som du er vild med fotograferingsmæssigt?

Her kan du se dagens “høst” af billeder:

Og hvis du også synes at solnedgang er lig med kamera og gerne vil se flere af nogle af de solnedgangsbilleder, som jeg har taget, så smut over i et af mine tidligere indlæg her. Du kan naturligvis også følge mig på min Instagram profil theharbourgirl. Her dukker der nemlig også jævnligt smukke sunset pictures op.

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

3 Comments

 1. 18/03/2017 / 00:06

  Du har virkelig bare en ufattelig smuk udsigt derinde fra.. Må være et fantastisk sted at bo..

  Knus <3

  • Louise
   Forfatter
   18/03/2017 / 14:14

   Taak og ja vi er ret glade for at bo hernede. Håber det går bedre med helbreddet? For det er da en slem omgang du har været ramt af ;-(

   • 19/03/2017 / 02:32

    Jeg er desværre stadig syg og vagtlægen siger det bare er virus og at jeg skal være tålmodig..

    Krammer <3