Solnedgang er lig med kamera

Onsdag eftermiddag sluttede med en meget flot solnedgang her på Odense havn. Solnedgang er  lig med kamera. Så griber jeg ud efter kameraet og så er det enten ud på terrassen eller ned på promenaden. Fast kotume her på matriklen, da jeg ofte synes, at jeg skal forevige de flotte øjeblikke.

Og flotte øjeblikke bød solnedgangen i dag onsdag den 15 marts så absolut på, som du kan se af billederne herunder. De er taget henholdvis med min iPhone og mit Sony kamera i skøn forening. Der er hvide og gyldne striber på himlen, Dannebrog der blafrer ved Spisestedet Ve’Kajen og masser af “ild” på himlen.

Her kan du se dagens “høst” af billeder:

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 17 idéer til en kærestedate

Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...

3 Responses

  1. Du har virkelig bare en ufattelig smuk udsigt derinde fra.. Må være et fantastisk sted at bo..

    Knus <3