fbpx

Solnedgang er lig med kamera

Solnedgang er lig med kamera – for mig. Onsdag eftermiddag sluttede med en meget flot solnedgang her på Odense havn. Så griber jeg næsten pr. automatik ud efter mit kamera. Og så er det enten ud på terrassen eller ned på promenaden foran vores bygning. Det er indrømmet næsten fast kotume her på matriklen. Jeg er helt overbevist om, at jeg da bare må forevige de flotte øjeblikke på havnekajen.

Og flotte øjeblikke bød solnedgangen i dag onsdag den 15 marts så absolut på. Det kan du se af billederne herunder. De er taget henholdvis med min iPhone og mit Sony kamera i skøn forening. Der er både hvide og gyldne striber på himlen og Dannebrog der blafrer ved Spisestedet Ve’Kajen ikke så langt fra hvor vi bor. Faktisk ligner det, at der er masser af “ild” på himlen med de flotte striber, som dagens solnedgang byder på.

Er du til solnedgange? Eller har du et andet tema, som du er vild med fotograferingsmæssigt?

Her kan du se dagens “høst” af billeder:

Og hvis du også synes at solnedgang er lig med kamera og gerne vil se flere af nogle af de solnedgangsbilleder, som jeg har taget, så smut over i et af mine tidligere indlæg her. Du kan naturligvis også følge mig på min Instagram profil theharbourgirl. Her dukker der nemlig også jævnligt smukke sunset pictures op.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

3 Comments

 1. 18/03/2017 / 00:06

  Du har virkelig bare en ufattelig smuk udsigt derinde fra.. Må være et fantastisk sted at bo..

  Knus <3

  • Louise
   Forfatter
   18/03/2017 / 14:14

   Taak og ja vi er ret glade for at bo hernede. Håber det går bedre med helbreddet? For det er da en slem omgang du har været ramt af ;-(

   • 19/03/2017 / 02:32

    Jeg er desværre stadig syg og vagtlægen siger det bare er virus og at jeg skal være tålmodig..

    Krammer <3