fbpx

Hej januar og farvel december

Så blev det 2022 og jeg er ret spændt på hvad året byder på. Det starter selvfølgelig lidt skidt ud med covid-19 nedlukninger og restriktioner, men jeg har nu alligevel nogle personlige forhåbninger om at 2022 bliver et godt år for mig.

2021 blev for mig et spændende år med nye masser af nye bekendtskaber både irl og som influencer på de sociale medier. Og et år hvor jeg bare er landet et rigtig godt sted i forhold til hvad jeg gerne vil have fokus på, hvad jeg kan og vil og hvordan jeg gerne vil bruge min tid fremadrettet. Så farvel til et skønt 2021 og hej til et forhåbentlig endnu bedre 2022.

nytårsbord
Vi holdt nytårsaften hjemme i år sammen med 6 gode venner

Hej januar – du byder på

Min fødselsdag – damen her fylder 56 år d. 8/1 og pensionsalderen nærmer sig med hastige skridt. Men jeg har nu planer om at 2022 skal være endnu et long overdue sabbatår for mig

Meetup med 2 skønne medbloggere her på Fyn

En omgang zoneterapi og en omgang japansk lifting hos Tina, der har Zoneterapi.dk

Træning med Urbanrun.dk

2 af mine nevøer har fødselsdag – og sjovt nok virker mobilepay overførsler ikke før man har talt med sin faster😉

vi nåede ikke i biffen for at se ‘House of Gucci’, men den skal ses lige så snart biograferne åbner op igen

I januar vil jeg

Både læse og bruge nogle af de gode og konkrete råd fra bogen ’Frøen i gryden’, som jeg fik i julegave

Se nogle TEDx talks på youtube for at få noget inspiration

Holde fast i min gode vane med at spise grøntsager 3 gange om dagen

Have fokus på at få nogle gode før sengetid vaner

Farvel december – du bød også på

Du bød på

Booster stik nr. 3 og jeg slap nogenlunde fri af eftervirkninger på nær en øm skulder og noget ekstra træthed

En nytårsaften, der var stille og rolig men med i godt selskab

Snevejr og lidt white Christmas

Masser af dårlig nattesøvn

Et besøg hos min søster og svoger og vores skønne nevø og 2 niecer i F town for at bytte julegaver

hyggeligt samvær med flere forskellige hold venner og veninder

3 stik
Jeg fik mit 3 stik i december

Farvel til december er også et farvel til året 2021, der på mange måder kom til at minde noget om 2020 – om end vi var lidt mere forberedte på coronaen her i 2. omgang. Men tænker I er mange, der har det som jeg med ja tak til håndsprit og afstand men nej tak til ansigtsmasker og alverdens restriktioner.

Vil du have styr på dit humør her i 2022 så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Så modtager du som tak en skabelon, så du kan farvelægge dit humør. Vil du have nogle tips til hvordan du passer godt på dig selv, så kan du læse mine ‘Gode juleråd‘ for de kan faktisk også bruges selvom det ikke er jul 😉

Jeg håber du kom godt ind i det nye år og at året byder på en masse fede oplevelser og udfordringer til dig – rigtig godt nytår!

godt nytår
Mads og jeg ønsker jer alle et godt nytår og siger farvel til december og hej til januar
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.