fbpx

Hjemmelavede ingefær shots

Flere af mine kolleger har været i gang med at lave deres egne ingefær shots. Det har lige givet mig lidt blod på tanden. Hidtil har jeg valgt den lette løsning og købt færdiglavede ingefær shots. Jeg er vel født og opvokset på landet, ha ha! Så jeg har fraveget mine principper om selv at lave noget, der kan købes.

Du skal bruge

Min første hjemmelavede ingefær shot
Min første hjemmelavede ingefær shot

250 gram rengjort ingefær

75 gram gurkemeje

1.5 liter vand

200 gram økologiske citroner (ca 2 stk.)

Lidt honning

Skær ingefær- og gurkemejeknolden i små stykker og læg dem ned i en gryde sammen med citronskiverne og vandet.

Lad vand, ingefær, gurkemeje og citronskiver simre i ca 45 minutter.

Lad blandingen køle af og hæld det igennem en si.

Tilsæt honning efter behag.

Mads og jeg drikker faktisk ingefær shots næsten hver dag. Det kan du læse mere om her.

Så det er bestemt ikke sidste gang jeg forsøger mig med at lave dem selv. De er både lette at lave og så smager de rigtig godt. Og fordelen ved selv at lave dem, er også at jeg kan lege lidt med smagsoplevelsen.

Tip: Ingefær er godt for din hjerne og hjerte, er god mod betændelsetilstande, sænker blodtrykket og bekæmper (slid)gigt og ømme muskler blandt mange ting.

Gurkemeje gør dit ingefærshot endnu sundere, da det aktive stof i gurkemeje, curcumin, bl.a. er anti-inflammatorisk og styrker dit immunforsvar. Det kan du læse mere om her

Så what’s not to like? Det sunde havneliv lever i bedste velgående!

Her kommer opskriften i billeder:


Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.