Hjemmelavede ingefær shots

Flere af mine kolleger har været i gang med at lave deres egne ingefær shots. Det har lige givet mig lidt blod på tanden. Hidtil har jeg valgt den lette løsning og købt færdiglavede ingefær shots. Jeg er vel født og opvokset på landet, ha ha! Så jeg har fraveget mine principper om selv at lave noget, der kan købes.

Du skal bruge

Min første hjemmelavede ingefær shot
Min første hjemmelavede ingefær shot

250 gram rengjort ingefær

75 gram gurkemeje

1.5 liter vand

200 gram økologiske citroner (ca 2 stk.)

Lidt honning

Skær ingefær- og gurkemejeknolden i små stykker og læg dem ned i en gryde sammen med citronskiverne og vandet.

Lad vand, ingefær, gurkemeje og citronskiver simre i ca 45 minutter.

Lad blandingen køle af og hæld det igennem en si.

Tilsæt honning efter behag.

Mads og jeg drikker faktisk ingefær shots næsten hver dag. Det kan du læse mere om her.

Så det er bestemt ikke sidste gang jeg forsøger mig med at lave dem selv. De er både lette at lave og så smager de rigtig godt. Og fordelen ved selv at lave dem, er også at jeg kan lege lidt med smagsoplevelsen.

Tip: Ingefær er godt for din hjerne og hjerte, er god mod betændelsetilstande, sænker blodtrykket og bekæmper (slid)gigt og ømme muskler blandt mange ting.

Gurkemeje gør dit ingefærshot endnu sundere, da det aktive stof i gurkemeje, curcumin, bl.a. er anti-inflammatorisk og styrker dit immunforsvar. Det kan du læse mere om her

Så what’s not to like? Det sunde havneliv lever i bedste velgående!

Her kommer opskriften i billeder:


Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

Er du også lidt corona livsstils ramt?

Er du lidt corona ramt?

Er du lidt corona ramt?

Har du forkælet dig selv med lidt ekstra kage den sidste tid, så der lige er kommet et par kilo mere på sidebenene?

Består din morgenmad af 2 hurtige kopper kaffe? Og er det blevet lidt for let at smide dig på sofaen fremfor at finde løbeskoene frem?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 hurtige tips til en sundere livsstil.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...