fbpx

Too good not to try

Så lykkedes det mig endelig at få prøvet app’en “To Good To Go”. Den anden dag prøvede jeg at bestille gennem den. Brød fra bager From på Banegårdspladsen. Og indrømmet det er fandeme smart. Nu ligger verdensfirmaet jo overfor Banegården, så det tog ikke mange minutter at smutte derovre og hente min “Too Good To Go” brødpose på det aftalte tidspunkt. Og jeg var meget imponeret over hvor meget brød jeg fik for den pris jeg betalte.

Min første hilsen fra To Good To God
Min første hilsen fra To Good To God

Jeg har taget tilløb flere gange til at komme i gang med at bruge app’en. Det jeg personligt synes er udfordringen, er (i hvert fald for os), at hvis jeg skal købe min aftensmad igennem “Too Good To Go”, så bliver det ret sent at spise. Ofte kan aftensmad nemlig hentes ml. kl. 19.30-20.30.

Jeg forstår godt, at restauranter og butikker sætter det tidsrum. Det gi’r selvfølgelig god mening for dem. Jeg synes som sagt bare, at det er lidt sent at spise min aftensmad 🙂

Men generelt er jeg vild med konceptet, da det jo giver virkelig god mening, at vi har fokus på at undgå madspild. Mads og jeg er det sidste 1.5 år begyndt at tænke meget mere over ikke at smide mad ud.

Brødposen indholdt et halvt rugbrød, 1 franskbrød, 2 scones, 2 rugbrødsboller og 1 gulerodsbolle
Brødposen indholdt et halvt rugbrød, 1 franskbrød, 2 scones, 2 rugbrødsboller og 1 gulerodsbolle

Ikke at vi er blevet hellige eller noget og vi smider da også lidt mad ud en gang i mellem. Men jeg kan mærke, at vi har en hel anden fokus på at få brugt det hele. Det kan du læse mere om her. Og der kan faktisk godt gå lidt sport i at udnytte det hele, he he!

Too Good not to try

Jeg har også haft nogle snakke om “To Good To Go” konceptet med mine kolleger. Flere har selvfølgelig prøvet at bruge konceptet. Men det pudsige er, at flere af de, der har prøvet at bruge app’en, synes det var noget grænseoverskridende at hente det bestilte mad.

Og sjovt nok gik det grænseoverskridende på det samme: nemlig at det virkede lidt som at komme med hatten i hånden og få almisser. Og som en nævnte, så havde vedkommende lyst til at vende sig om til de andre, der var i området og sige “Jeg har altså råd til at betale fuld pris”.

Den tankegang kan jeg godt følge. Jeg skulle da også lige have fundet min “det her har et godt formål” tankegang frem, da jeg hentede min brødpose og viste app’en frem til bagerdamen 😉

Men lidt skørt at det at gøre en god gerning sætter sådan nogle tanker i gang. Jeg satser dog på, at devicen om at øvelse gør mester gør det lettere og lettere at afhente sit “To Good To Go” tilbud fremover.

Anyway jeg fik pudset både min glorie og mit bæredygtighedsgen lidt af. Og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg prøver at købe mad gennem “Too Good To Go”. Bruger du “Too Good to Go” så hører jeg gerne om dine erfaringer?

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.