Ingefær hver dag

Både Mads og jeg prøver at være mere sunde uden at være fanatiske og her kommer ingefær ind i billedet. For et par år siden fik jeg ingefær anbefalet af min zoneterapeut. Og det blev startskuddet til at vi her på havnen begyndte at få ingefær hver dag i form af at drikke ingefær te. Eller rettere at jeg er, for jeg har lovet Mads ikke at afsløre, at han også drikker ingefær te 😛 

ingefær knolde

ingefær knolde

Ingefæren køber jeg i det nærliggende Bazar Fyn. Det er væsentlig billigere her end at købe det i diverse supermarkeder. Og fordelen er, at her kan jeg selv vælge de ingefærknolde jeg ønsker at købe.

Jeg vasker ingefær knolden og snitter 8-10 tynde skiver af ingefæren og putter dem i en kop med kogende vand. Herefter tilføjer jeg så citronsaft og en stor teske fuld honning. Jeg lader te’en stå og trække i ca 20-25 minutter, førend jeg drikker den. 

Ingefær dæmper smerter og betændelse, den afhjælper stivhed, kvalme og fordøjelsesproblemer. Og jeg bruger den også selv mod begyndende ondt i halsen; her putter jeg ofte lidt ekstra meget honning i ingefærte’en, da det ‘smørrer’ godt i halsen.

Ingefær shot

Ingefær shot

Små shots

Her på det sidste er det blevet rigtig moderne med ingefær shots – enten i små og store flasker. Og lige p.t. er vi også gået over til ingefær shots. Det er sgu lettere lige at åbne en lille flaske og starte dagen med en lille sund “snaps” end det er at lave ingefær te’en 🙂 Og enig, det smager måske ikke supergodt, men jeg tror på, at det er sundt og har en effekt på min krop.

Bangs små ingefær shot det foretrukne mærke her i huset og dem kan du bl.a. købe i Kvickly. Jeg plejer at dele ingefær shot’en og drikke den over 2 dage. Og så er den lille Bang ingefærshot også mere praktisk at have med på f.eks. ferien.

Er du også lidt corona livsstils ramt?

Er du lidt corona ramt?

Er du lidt corona ramt?

Har du forkælet dig selv med lidt ekstra kage den sidste tid, så der lige er kommet et par kilo mere på sidebenene?

Består din morgenmad af 2 hurtige kopper kaffe? Og er det blevet lidt for let at smide dig på sofaen fremfor at finde løbeskoene frem?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 hurtige tips til en sundere livsstil.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...